Camping Blauhek: kamperen bij de boer in Haarlemmermeer!

Op deze camping in Haarlemmermeer slaap je op een boerderij midden in de natuur! De camping in Spaarnwoude biedt alle rust, maar ook volop activiteiten. Tijdens een verblijf bij Camping Blauhek, kun je op elk moment van de dag de stal binnenlopen om te zien hoe de koeien worden gemolken met een melkrobot. En als je geluk hebt kan het zelfs zo zijn dat je de geboorte van een kalfje meemaakt! Op Camping Blauhek zijn volop activiteiten die het verblijf op de camping onvergetelijk maken. De steden Amsterdam en Haarlem zijn goed te bereiken via de vele mooie fietsroutes in het gebied.
Entree camping Blauhek Spaarndam

Kamperen op boerderij in Haarlemmermeer 

Camping Blauhek beschikt over een ruim opgezette stal en velschuur. In de stal is er ruimte voor bijna 200 dieren! Hiervan zijn er 120 melkkoeien en 70 jonge kalfjes. Het melk van de koeien wordt gemolken met een melkrobot. De melk wordt vervolgens geleverd aan Friesland Campina. Op jaarbasis zorgen de koeien voor ongeveer één miljoen liter (!) melk.  

Overnachten camping Spaarnwoude  

Op het hoofdveld van de camping Blauhek zijn zestien staanplaatsen voor campers of caravans. Er zijn vijf stroompalen met ieder vijf aansluitingen van zes ampère. Het naastgelegen kleinere veld heeft ruimte voor vijf caravans met één stroompaal. Bij de veldschuur vind je de sanitaire voorzieningen. Er zijn twee douches en twee toiletten voor dames en voor heren twee douches, twee toiletten en een urinoir. Daarnaast zijn er ruime wasbakken en vloerverwarming in het sanitairgebouw.  

Kampeerveld met caravans en picknicktafel
Boerderij camping blauhek
Kind aait koe over kop in stal bij camping Blauhek

Rustig kamperen bij Haarlem 

Camping Blauhek is een autovrije camping. Bij aankomst worden de auto’s geparkeerd op de plekken die daar voor bestemd zijn. Op de gehele camping is er gratis wifi beschikbaar. Bij aankomst krijg je de code zodat je de hele vakantie gebruik kunt maken van het wifinetwerk.  

Omgeving van Camping Blauhek  

vind je Camping Blauhek vind je midden in het recreatiegebied van Spaarnwoude. Op de camping heb je het heerlijke buiten en landelijke gevoel, maar houd je wel de mogelijkheid de steden Amsterdam en Haarlem te bezoeken. Beide steden liggen op fietsafstand van de camping. Binnen 20 minuten ben je in het centrum van Haarlem en in zo’n 45 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar ook een uitstapje naar het strand is prima te doen! Binnen 45 minuten fietsen ben je bij het strand van Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Door de vele prachtige fietsroutes, zal het uitzicht je hier niet gauw vervelen.  

Camping Blauhek is een perfecte centrale camping waarvandaan je van alles kunt ondernemen. Vele wandel- en fietsroutes, maar ook vele leuke activiteiten op de camping.  

Contact

Camping Blauhek
Kerkweg 4
2064 KP Spaarndam
Nederland