De PARK21 Zomerweken: het festival voor iedereen

Een openluchtbioscoop, volleybaltoernooi, wellnessavonden, circusworkshop, plantenexcursie, en nog veel meer voor jong en oud. Hoe klinkt dat? Je kunt het allemaal beleven tijdens de PARK 21 Zomerweken van 6 tot en met 14 juli! Terug van weggeweest en leuker dan ooit. Hieronder staan de activiteiten op een rijtje. Waar meld jij je voor aan? Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht. Vol = vol, dus wacht niet te lang!
Landgoed Kleine Vennep in Park 21 met regenboog.
Openluchtbioscoop Bron: Park21

Geniet van deze unieke filmervaring!

Onder de sterrenhemel een film kijken op een megagroot filmdoek? Je leest het goed! Deze openluchtbioscoop is een unieke ervaring in PARK21. De film waar je van kunt genieten is Grease. Dit wil je niet missen! Meld je snel aan en vergeet niet je eigen stoel en/of kleedje mee te nemen. 

Bron: Park21

Ontdek hoe het is om circusartiest te zijn!

Altijd al willen weten hoe het is om circusartiest te zijn? Dat kan tijdens de circusworkshop in PARK21! Leer touwlopen en allerlei acrobatische kunstjes. Na afloop geniet je van een versgebakken pannenkoek en een koud glas limonade. Reserveer gauw want vol = vol! 

Volleybal Bron: Park21

Volleybaltoernooi

Zin om een sportieve strijd aan te gaan met je vrienden? Dat kan! Volleybalclub Hoofddorp (VCH) organiseert op zondag 14 juli, van 12:00 tot 17:00 uur, een supertof volleybaltoernooi op Landgoed Kleine Vennep. Vorm een team van 6 beginners of 4 gevorderden, bedenk een knallende teamnaam en schrijf je in! Deelname kost €10 per team.

Yoga Bron: Park21

Kom helemaal tot rust

Geniet op 9 & 10 juli van yoga, pilates, massages en meer, tijdens de PARK21 Zomerweken op Landgoed Kleine Vennep, in Nieuw-Vennep. Voor slechts €5 krijg je een les of massage, thee, een goodiebag, én je steunt de voedselbank! Boek nu snel je tickets!

Slootjesdag Bron: Park21

Ontdekken wat er in de slootjes leeft

Houdt jouw kind van een beetje avontuur? Op Slootjesdag gaat jouw kind op ontdekkingstocht in de vele slootjes in PARK21. Ze leren over waterleven en waterkwaliteit en maken eindeloos plezier in en om het water. Aanmelden kan via de link! 

Plantenexcursie Bron: Park21

Ontdek de natuur van Haarlemmermeer

Benieuwd wat voor planten er allemaal in Haarlemmermeer leven? En welke dieren op die plantjes afkomen? Meld je dan aan voor de plantenexcursie! Haarlemmermeer IVN Natuurgids leidt de excursie en vertelt alles over diverse biotopen zoals bermen, waterkanten en bossen die je in de omgeving tegen kan komen! 

Artiesten die optreden bij Park21 Zomerweken Bron: Park21

Weekend Festival

Kom gezellig genieten van live muziek en heerlijk eten van de foodtrucks! Bands als DAB, Dance Delight en Residance zorgen voor een onvergetelijke avond op het Weekend Festival. Zin in wat actiefs? Doe mee met de full body workout op zaterdag. Liever de strijd aangaan met je vrienden? Doe dan mee met de pubquiz! Bekijk gauw het hele programma via onderstaande knop.

Spin Bron: Park21

Spinnenjacht

Beleef een avontuurlijke dag! Planten- en dieren-expert Wim Nagel neemt kinderen mee in de wonderlijke wereld van spinnen. Je zult versteld staan hoe dicht deze achtpotige wezens bij ons leven. Het belooft een spannende middag te worden. Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot 11 jaar.

Benieuwd naar deze (of andere) leuke activiteiten? Bekijk dan onze agenda!