Dr. Lektroluv

vrijdag 29 november om 21:00 uur
Rolstoeltoegankelijk
Jongeren, Senioren, Volwassenen
Dr. Lektroluv, de groengemaskerde legende van de Belgische elektro-scene, weet wel raad met je stijve dansspieren. Hij injecteert het publiek met zijn bedwelmende medicijn: een energieke mix van elektro-clash, house en techno. Op zaterdag 18 mei houdt de dancedokter praktijk in het poppodium van Cpunt in Hoofddorp.
Bron: cpunt.nl

Op zijn ‘Elektrik World’ compilaties verzamelt Dr. Lektroluv zowel hagelnieuwe elektro-houseknallers als onverwoestbare classics. Veel van zijn signature tracks zijn uitgegroeid tot echte festival- en clubklassiekers, en hij tourde de wereld rond van Amerika en Ibiza tot Brazilië en Azië. Zijn optredens, gehuld in mysterie, laten een onuitwisbare indruk achter bij iedereen die erbij is. Met zijn grenzeloze charme en onweerstaanbare beats doet Dr. Lektroluv je verlangen naar meer. Zeg ’ns aah!

De doktersassistenten van de avond zijn DJ Whiplash – bekend van onder meer 80s Verantwoord – en Mason, de Amsterdamse DJ en producer Iason Chronis die doorbrak met de single ‘Exceeder’ en sindsdien samenwerkte met artiesten als Roisin Murphy, Aqualung, Jocelyn Brown en Daryl “DMC” McDaniels.