Bed and Breakfast Hoofddorp: een gezellige huiselijke B&B

Wil je in Hoofddorp in een B&B overnachten? De gezellige huiselijke Bed and Breakfast Hoofddorp heeft twee kamers en een eigen tuin. Roland en Henriëtte hadden al jaren het idee om een B&B te beginnen. In 2014 is die droom uitgekomen. Ze vinden het leuk om jou als gast te ontvangen en wegwijs te maken in de omgeving van Haarlemmermeer.
Buitenkant bed en breakfast hoofddorp

De kamers van Bed and Breakfast Hoofddorp 

De kamers voor jou als gast liggen achterin de tuin van het woonhuis van Roland en Henriette. De kamers zijn circa 23 m2 en hebben een eigen ingang. De twee kamers hebben een tweepersoonsbed van 160x200 cm en een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben de kamers snelle en veilige wifi verbinding en een werkplek. Als kers op de taart heb je een smart tv, een magnetron en een minikoelkast om te gebruiken. Vanuit de kamer heb je toegang tot de tuin met een privéterras en verschillende zitjes. 

Interieur bed and breakfast hoofddorp
Zitje met 2 blauwe stoelen in kamer bed en breakfast hoofddorp
interieur badkamer bij bed en breakfast hoofddorp

De omgeving van B&B Hoofddorp   

Binnen 15 minuten lopen of vijf minuten fietsen vanaf deze B&B ben je in het gezellige winkelcentrum van Hoofddorp. Hier zijn meerdere leuke terrassen en winkelgelegenheden te vinden. Uiteraard zijn ook Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en Zandvoort gemakkelijk te bereiken. Tijdens je verblijf kun je Roland en Henriëtte vragen naar tips. Zij hebben vele leuke suggesties voor tochten in de omgeving.  

Contact

Bed and Breakfast Hoofddorp
J.C. Beetslaan 47
2131 AH Hoofddorp
Nederland