Christiani Pizzabar: authentiek pizzarestaurant in Hoofddorp

Bij Christiani Pizzabar kun je terecht voor een overheerlijk Italiaanse Pizza. De pizza’s worden hier elke dag vers bereid door chef en eigenaar Leonardo en het team van pizzaiolo's. Kom je na het shoppen even langs voor een pizza? Of wil je graag dineren voordat je naar het theater gaat? Bij Christiani ben je welkom om te genieten van een authentieke maaltijd in het mooie restaurant met een moderne Italiaanse sfeer.
Gerechten van Christiani Pizzabar

Nieuwe locatie

Christiani Pizzabar heeft twee vestigingen. In Aalsmeer en nu ook in Hoofddorp. Leonardo en Jorn runnen samen het restaurant in het bruisende centrum van Hoofddorp. Jorn heeft met zijn compagnons nóg 2 restaurants in Amsterdam. Leonardo is naast mede-eigenaar ook chef-kok. Hij werkte eerst als chef bij Christiani Aalsmeer, maar droomde altijd al van een eigen restaurant. Met de opening van de vestiging in Hoofddorp is zijn droom eindelijk werkelijkheid geworden. 

Samen gaan Leonardo en Jorn voor een veelzijdig Italiaans restaurant met een uitgebreide kaart en een gezellige sfeer. Of je nou veel tijd hebt of even een snelle hap wil, bij Christiani’s ben je welkom. 

Je kunt bijvoorbeeld langskomen voor een snelle pizza na het shoppen of voordat je naar de bioscoop gaat, maar je bent ook welkom om uitgebreid te tafelen met authentieke antipasti & Italiaanse desserts.

Italiaanse keuken

Christiani’s serveert zowel klassieke als moderne Italiaanse gerechten. Hun specialiteit? Pizza’s natuurlijk! De pizza’s en het deeg worden elke dag vers bereid volgens authentiek recept. Alle kazen, vleeswaren en groentes zijn van Italiaanse oorsprong, en dat proef je! Ook de saus van de pizza is erg bijzonder. Bij Christiani’s gebruiken ze namelijk alleen de San Marzano D.O.P. tomaten uit de omgeving van Napels.

Wil je toch liever iets anders eten dan pizza? Dat kan natuurlijk ook. Kies uit verschillende Italiaanse gerechten zoals antipasta en lasagne.

Bar Christiani Pizzabar
Restaurant Christiani Pizzabar

Afhalen en bezorgen

Ook thuis kun je genieten van de heerlijke gerechten van Christiani Pizzabar. Haal jouw bestelling af of laat deze bezorgen met UberEats. Online kun je maximaal 6 pizza's bestellen. Eet je met een grotere groep? Bel Christiani's dan even op om jouw bestelling door te geven. 

Iedereen is welkom

Binnenlopen bij Christiani Pizzabar voelt als een warm welkom. Als je binnenloopt, word je verwelkomt door een moderne Italiaanse sfeer. Jorn en Leonardo willen zo een plek creëren waar iedereen bij elkaar samen kan komen. Alleen, samen of met grote groepen. 

Voor jouw teamuitje, borrel of feest heeft Christiani's speciale groepsarrangementen. Heerlijk eten, goede wijnen en muziek. Het recept voor een goede avond! In de toekomst willen Leonardo en Jorn ook graag evenementen organiseren. Bijvoorbeeld gezellige avonden met live muziek en of een discobingo-avond. Wil je op de hoogte blijven van Christiani Pizzabar? Volg ze dan op Instagram of bezoek hun website. Buoni appetito!

Contact

Christiani Pizzabar
Concourslaan 14
2132 DK Hoofddorp
Nederland