Eerste Instameet VisitHaarlemmermeer

Op 17 september hebben we een eerste Instameet georganiseerd. Met vier fotografen uit Haarlemmermeer hebben wij meerdere bijzondere locaties bezocht. Meer weten over deze eerste Instameet en een aantal van de foto's bekijken? Scroll dan snel verder!
Weerspiegeling bij SugarCity.

Deze locaties hebben we bezocht

We begonnen bij Landgoed De Olmenhorst. Het plukseizoen is net begonnen, dus het was een gezellige bedrijvigheid. De appel- en perenbomen staan natuurlijk heel vaak op de foto, maar ook de verschillende winkels en de aanwezige horeca is vastgelegd. Op weg naar Brasserie Het Gemaal in Halfweg zijn wij gestopt bij Recreatiegebied Plesmanhoek, waar we inzoomden op de prachtige bloemen die je kunt plukken en uitzoomden naar de vergezichten die Haarlemmermeer typeren. Na Het Gemaal werden we verwelkomd in de oude suikerfabriek SugarCity in Halfweg. En wauw, over een unieke eventlocatie gesproken! We sloten de Instameet af bij het oudste monument van Haarlemmermeer: de Stompe Toren in Spaarnwoude. Hier legden we de laatste zonnestralen van de dag vast. 

Stompe Toren in Spaarnwoude (dorp)
SugarCity in de oude fabriekshal.
Foto van rij appelbomen bij De Olmenhorst door Karin van Essen
Foto weerspiegeling van de bietenbrug bij SugarCity door Sonja Aangeenbrug
Hangbrug in Plesmanhoek door Stefan Moonen.
Foto Stompe Toren door Jaap Scholte

Lokale fotografen

Deze eerste Instameet hebben we lokale fotografen uitgenodigd. Het doel? Locaties in Haarlemmermeer op een unieke manier vastleggen. En dat is gelukt! Met verschillende fotografiestijlen heeft het een heel gevarieerd resultaat opgeleverd. De fotografen die mee waren, zijn Stefan Moonen (@JustNicePictures), Sonja Aangeenbrug (@Sonja_instafoto), Karin van Essen (@karinvessen) en Jaap Scholte (@jaapscholte). 

Dit was dus de eerste Instameet. Heb jij een leuke locatie in gedachten of wil jij ons verwelkomen bij een volgende Instameet? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen wat mogelijk is.