Hoofddorpse Patisserie Rogier verkoopt beste speculaasbrokken van Noord-Holland

Patisserie Rogier in Hoofddorp heeft de titel voor de beste speculaasbrokken van Noord-Holland in de wacht gesleept, volgens een jury van vijf experts. Zij beoordeelden de brokken van zo'n zestig deelnemende banketbakkers die zijn aangesloten bij het Gilde van de Betere Banketbakkers van het Patisserie College.
Blije brokkenmakers in Hoofddorp Haarlemsdagblad.nl
Leestijd: 2 minuten

Jurylid Dimitri Bakker prijst de winnende speculaasbrokken: "Ze zijn van uitstekende kwaliteit, met een perfecte balans tussen een volle roombotersmaak en een heerlijk zoete speculaasmelange. De brokken zijn bovendien knapperig zonder te kruimelig te worden, waardoor je ze maar blijft eten."

Rogier Tetteroo, eigenaar van de patisserie, is trots op de winst: "We doen elk jaar mee aan deze landelijke wedstrijd. Dit jaar hebben we de receptuur iets aangepast door minder suiker te gebruiken, zodat de speculaaskruiden beter tot hun recht komen. Dat we nu de beste van Noord-Holland zijn, is een geweldige beloning."