Ontdek Spaarnwoude Park: een dag vol gratis activiteiten!

Op zondag 2 april opent Spaarnwoude Park het recreatieseizoen met een open dag van 10.00 tot 17.00 uur. De open dag staat in het teken van het (her)ontdekken van alles wat deze groene oase te bieden heeft. Ondernemers, verenigingen, instellingen en het recreatieschap in Spaarnwoude Park slaan de handen ineen en organiseren gratis activiteiten. De open dag wordt voor de tweede keer georganiseerd. Tijdens de eerste succesvolle editie van vorig jaar werd door meer dan 1000 bezoekers een activiteit geboekt.
Twee mensen op de fiets in de zon

De lente staat voor de deur!

Ondernemers in Spaarnwoude Park staan klaar om zich te laten zien na de winter. Een aantal activiteiten wordt speciaal voor het evenement georganiseerd: deuren die normaal gesloten blijven, worden eenmalig geopend voor het publiek! Tristan de Geus (Europarcs Buitenhuizen): ‘De lente staat voor deur en iedereen in Spaarnwoude Park is klaar voor het nieuwe seizoen. We nodigen iedereen uit om een leuke gratis activiteit te boeken en de bedrijven (opnieuw) te ontdekken. De activiteiten zijn veelzijdig, historisch, sportief en culinair! Zo kun je op 2 april alle facetten van Spaarnwoude Park beleven’. 

Gratis activiteiten voor jong en oud

Tussen 10:00 en 17:00 kun je gratis suppen bij Villa Westend, mountainbiken met de Noordbikers en met een expert vogels spotten op het landje van Gruijters. Er zijn wederom veel activiteiten voor kinderen: Europarcs Buitenhuizen organiseert ‘Jumping Buitenhuizen’ met een verzameling van springkussens. Kinderen kunnen bij Boerenerf Spaarnwoude leren hoe je zelf boter maakt, boeren pannasushi proeven en een rondleiding volgen door de tuinderij. Bij Snowworld kan je met een slee de piste af of je de stormbaan van ActionPlanet bedwingen.

Spaarnwoude Park

Tussen de steden Velsen, Haarlem, Amsterdam en Haarlemmermeer ligt Spaarnwoude Park.

Een natuurrijk ‘stadspark’, vol leven en tegelijkertijd een oase van rust. Hier geniet je van de natuur, het buitenleven en de rijke historie. De ligging dichtbij grote steden en wijken maakt

Spaarnwoude Park enorm belangrijk. Hier kun je even ontsnappen aan de drukte van alledag, op jouw eigen manier. Elise Bos-Eyssen (programmamanager Spaarnwoude Park): “ Met deze open dag benadrukken we het belang van ondernemers in het gebied. Zij zorgen voor een afwisselend aanbod zodat er voor iedereen wat te beleven is.”

Op de website Spaarnwoude Park kan iedereen een gratis activiteit boeken!