Open Dag 12 maart 2023 - Boulderhal de Fabriek Hoofddorp

Boulderen is één van de snelst groeiende sporten in Nederland de laatste jaren. Uitdagend maar tóch toegankelijk; sportief én sociaal. Het komt regelmatig op televisie en social media voorbij en het is sinds de Spelen in Tokio een Olympische sport. En het goede nieuws: sinds iets meer dan een jaar heeft Hoofddorp een eigen Boulderhal!
Poster over Open Dag Boulderhal de Fabriek

Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze superleuke sport organiseren we op zondag 12 maart een open dag bij Boulderhal de Fabriek Hoofddorp! Iedereen is welkom om tussen 10.00 en 18.00 kennis te komen maken met het boulderen. De entree is gratis voor ervaren boulderaars. Nog nooit geboulderd? Geen probleem! Op die dag bieden we een introductie aan voor slechts € 5,00 per persoon.

De minimum leeftijd is 8 jaar. Kinderen tot 12 jaar dienen per 1 à 2 kinderen onder actieve begeleiding van een volwassene te komen. En tot 18 jaar dient er altijd ouderbegeleiding aanwezig te zijn. Er mogen maximaal 4 kinderen in een groep komen!

Voor meer informatie over de open dag kunt u contact opnemen met Martijn van Dam via tel. 06-41487871 of mailen naar martijn@boulderhaldefabriek.nl Wij hopen dat u aandacht wilt besteden aan deze open dag! Alvast onze hartelijke dank!

---

Betreft: 
Persbericht open dag – 12 maart 2023

Datum: 
9 februari 2023

Afzender: 
Boulderhal de Fabriek Hoofddorp 
Graftermeerstraat 40 2131 AC Haarlem