Corendon Village Hotel Amsterdam: uniek hotel bij Schiphol

Corendon Village Hotel Amsterdam is een mooi hotel met maar liefst 680 prachtige kamers en appartementen. Het hotel is een uniek hotel dat beschikt over drie gebouwen.
Zicht op hotel Corendon met vliegtuig ernaast

Het 4-sterren hotel is een van de grootste hotels in de Benelux. Je kunt hier genieten van een groot aanbod aan zakelijke en vrijetijdsfaciliteiten. Met uitzicht op Schiphol is dit een bijzonder hotel om te overnachten. 

Uniek overnachten Schiphol 

Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen in Badhoevedorp, nabij Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Het hotel heeft drie gebouwen met ieder een uniek interieur. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, tv, gratis wifi en een kussen naar keuze. De appartementen geven je echt het gevoel van thuiskomen met een woonkamer en eigen keuken. Kies uit de kamertypes Plaza; een luxe suite of Urban; een moderne en comfortabele kamer. Het hotel is een heerlijke plek om te overnachten als je terug van vakantie komt of voordat je op vakantie gaat. 

Voorkant hotel Corendon Village Badhoevedorp
Interieur hotelkamer, wit bad met uitzicht over Haarlemmermeer
Interieur restaurant Corendon

Neem plaats in het restaurant of een van onze bars 

Kom je een hapje eten in het mooie restaurant van Corendon Village Hotel Amsterdam? Wanneer je niet in het hotel verblijft kun je ook genieten van het heerlijke eten. Verblijf je wel in het hotel? Kijk dan naar de mogelijkheid om all-inclusive te verblijven in het hotel. Zo heb jij geen zorgen meer over de kosten! Bovenin het hotel heeft Corendon Village Hotel Amsterdam een mooie skybar met dakterras. Hier kun je optimaal genieten van je drankje en het geweldige uitzicht.  
 

Faciliteiten overnachten Amsterdam 

Wil je ontspannen tijdens je bezoek aan Amsterdam? Corendon Village Hotel Amsterdam biedt een groot aanbod aan zakelijke en vrijetijdsfaciliteiten, zoals een spa, zwembad, fitnessruimte en elf volledig uitgeruste vergaderzalen. In het hotel is zelfs een bioscoop te vinden. Een leuk hotel voor jou en je kinderen! 

Binnen zwembad bij hotel Corendon
Sportzaal van hotel Corendon

Bereikbaarheid Corendon Village Hotel Amsterdam 

Corendon Village Hotel Amsterdam is met de auto gemakkelijk te bereiken via de A4 en A10. Eenmaal aangekomen bij het hotel kun je gebruikmaken van de parkeerplaats. Het hotel heeft uitgebreide parkeergelegenheid met maar liefst 470 parkeerplaatsen. 

Wanneer boek jij je verblijf bij Corendon Village Hotel Amsterdam?  

Contact

Corendon Village Hotel Amsterdam
Schipholweg 291
1171 PK Badhoevedorp
Nederland