De Zoete Inval: Slapen, eten en bowlen in Haarlemmerliede

Centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem vind je dit leuke hotel met restaurant en bowlingbaan. Doordat het hotel zo centraal ligt, zit je binnen een mum van tijd in de centra van Amsterdam of Haarlem. En ook Zandvoort ligt binnen handbereik. Een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met gezin met uitstapje naar het strand tijdens een warme zomerdag!
Voorkant de Zoete Inval

Historie De Zoete Inval 

Wat op 19 mei 1930 begon als een limonadetentje en speeltuin langs de weg van Amsterdam naar Haarlem, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig horecabedrijf. De Zoete Inval beschikt tegenwoordig over diverse multifunctionele zalen, restaurants, terras, een bowling met twaalf banen en een vier-sterren hotel met 59 kamers. Elke hotelkamer is voorzien van een privé badkamer, een föhn, een scheer/make-up spiegel, airconditioning, een kluisje, een flatscreen tv, een zitmeubel, een bureau, een schrijfblok en gratis wifi.  

Fondue- en grillrestaurant 

Als restaurant is De Zoete Inval bekend als fondue- en grillrestaurant. Ideaal om samen met de familie te eten. Bij beide vormen van bereiden krijg je verschillende soorten vlees, stokbrood, sauzen en garnituren om heerlijk zelf aan tafel van te genieten. Kom je met een grote groep? Dan kan de Zoete Inval ook een buffet voor jullie klaar maken. Combineer het eten met een activiteit zoals bowlen voor een compleet familie-uitje. Blijf met z’n allen slapen voor een ultiem familieweekend weg.  

Vlaggen bij de Zoete Inval haarlemmerliede

The New Bowling Experience   

Bowlen bij De Zoete Inval is anders dan op een andere bowlingbaan! Door het unieke Bowling Entertainment System is bowlen bij De Zoete Inval een ‘New Experience’. Door dit systeem bepaal je zelf hoe je jouw baan wilt inrichten. Elke baan heeft een eigen touchconsole met ingebouwde camera. Vanaf jouw baan kies je jouw favoriete game, animatie of omgeving. Dat maakt bowlen pas echt leuk!  

Boerengolf en FOOTgolf 

Naast de bowlingbaan zijn er bij De Zoete Inval nog twee leuke activiteiten om te ondernemen. Zo kun je boerengolf spelen. Hier zul je gegarandeerd plezier aan beleven. Je gaat tussen de koeien en schapen golfen met een minivoetbal en een klomp! Tijdens de tien verschillende holes zul je veel hilarische momenten beleven. Daarnaast kun je bij De Zoete Inval ook terecht voor FOOTgolf; een combinatie van voetbal en golf. Dit wordt gespeeld op banen zoals die van midgetgolf. Je trapt met voetbal weg van de aftrapplaats richting de hole. De bedoeling is dat je de bal zo min mogelijk raakt.  

Vergaderen hotel Haarlem 

Dit hotel biedt ook de mogelijkheid voor een zakelijke afspraak. De Zoete Inval heeft zes verschillende vergaderzalen beschikbaar. De capaciteit van de zalen verschilt tussen de 16 en 200 personen. Door de centraal gelegen locatie en de gratis parkeergelegenheid is De Zoete Inval dé perfecte plek voor een zakelijke afspraak met internationale collega’s. De luchthaven van Schiphol is om de hoek en er meer dan voldoende parkeergelegenheid.  

Kom jij voor een zoete inval naar dit hotel, restaurant en bowlingcentrum? Reserveer nu jouw arrangement!  

Contact

De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede
Nederland