EuroParcs Spaarnwoude: vakantiepark midden in het groen

Dit moderne vakantiepark ligt midden in het groen van recreatiegebied Spaarnwoude. Vanuit dit EuroParcs Spaarnwoude heb je oneindig veel mogelijkheden om de weidse polders en omringende bossen te verkennen op de fiets, te voet of met een bootje. Genoeg gezien van de natuur? Dan sta je binnen een mum van tijd in het centrum van Amsterdam of Haarlem. De ideale locatie als je langer in dit deel van de provincie Noord-Holland wilt verblijven.
Vakantiehuis van buitenkant bij Europarcs Spaarnwoude

Verblijven vakantiepark Spaarnwoude 

Het luxe vakantiepark EuroParcs Spaarnwoude heeft verschillende accommodaties. Hierdoor vind je altijd een verblijf wat bij jouw past. Of je nu met familie, vrienden of een hele groep op vakantie gaat, bij EuroParcs Spaarnwoude kan het allemaal! De meeste vakantiehuisjes op het vakantiepark in Spaarnwoude zijn geschikt voor vier personen. Daarnaast zijn er ook een aantal huisjes voor zes of acht personen beschikbaar.  

Faciliteiten bij EuroParcs Spaarnwoude  

Vakantiepark Spaarnwoude is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er verschillende speeltuinen, een overdekt zwembad en vismogelijkheden. Ook is er een fietsverhuur, skelterverhuur en E-chopper (soort elektrische bromfiets) te huur. Genoeg activiteiten om jezelf te vermaken tijdens je verblijf! Daarnaast kun je ook gebruik maken van de fitness of kun je tot rust komen in de wellness met infraroodcabine en een sauna. 

Interieur van vakantiehuisje bij Europarcs Spaarnwoude
Zwembad bij Europarcs Spaarnwoude
Rij huisje van voorkant gezien bij Europarcs Spaarnwoude

Vakantiepark bij Amsterdam 

De groene omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude lenen zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten te ondernemen in de omgeving. Het centrum van Amsterdam is makkelijk te bereiken. Daar zijn tal van dingen te ontdekken. Bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum, dierentuin Artis of de Kalverstraat. Ben je voor het eerst in de hoofdstad? Dan kan een rondvaart door de prachtige grachten niet ontbreken.  

Activiteiten Noord-Holland 

Ontloop je de drukte van de stad liever? Ga dan naar Zaandam of bezoek Zaanse Schans! Hier ga je even terug in de tijd en proef je de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw. Je kunt een kijkje nemen bij de kaasmakerij of ontdek hoe ze vroeger brood maakten in het bakkerijmuseum. Ook Haarlem en de stranden van Zandvoort liggen vlakbij voor een bezoek. 

Contact

EuroParcs Spaarnwoude 
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg
Nederland