Gastenverblijf 220: unieke B&B in Lisserbroek

Centraal gelegen in de Randstad vind je Gastenverblijf 220. Deze uniek B&B is gelegen in Lisserbroek. De bed en breakfast ligt op een privéterrein tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en Zwaansbroek. Gastenverblijf 220 biedt een gastenverblijf voor maximaal twee personen, midden in het groen op een rustige plek. Je verblijft pal aan de dijk waardoor je ook heerlijk kunt genieten van aan het water.
Zijkant met logo Gastenverblijf 220

Het gastenverblijf bij B&B Lisserbroek 

Op het privéterrein van Gastenverblijf 220 vind je jouw onderkomen in het voormalige koetshuis. De eigenaren van Gastenverblijf 220 hebben dit verbouwd tot een bed en breakfast. Ze willen jou als gast laten genieten van de rust en de natuur. Het gastenverblijf bestaat uit een leefgedeelte en een badkamer. Daarnaast is het verblijf voorzien van wifi en vaste internetaansluiting. Dat maakt de B&B ook een ideale plek voor een workation. Uiteraard zijn beddengoed, handdoeken en keukenlinnen inbegrepen. In de keuken vind je alle benodigdheden zoals een koelkast en een combimagnetron. Uniek is de buitenkeuken met barbecue. Het terrein is met hekken en sloten afgesloten. Je hebt ultieme privacy op het afgesloten terrein.  

Interieur gastenverblijf 220 met bank en op achtergrond keuken
Interieur gastenverblijf 220 met eettafel en 2 stoelen
Gastenverblijf 220 in de verte met weiland

De omgeving van Gastenverblijf 220   

De groene omgeving van Gastenverblijf 220 leent zicht uitstekend voor lange wandelingen, mooie fietsroutes en rustgevende boottochtjes. Keukenhof ligt op maar zes kilometer van het gastenverblijf. Ga daarom zeker even langs het grootste bloemenpark van Nederland als je overnacht in deze B&B. Het is zelfs mogelijk om een fiets bij het gastenverblijf te lenen. Zo kun je gemakkelijk op de fiets door de bollenvelden! In de omgeving zijn ook genoeg historische steden die je kunt bezoeken. Denk aan Leiden en Haarlem met talloze leuke musea en winkels. Tijdens een warme zomerdag, kun je ervoor kiezen om lekker van het weer te genieten op het strand van Noordwijk of Zandvoort.  

Beschikbaarheid en prijzen B&B 

Bij Gastenverblijf 220 moet je minimaal 2 nachten overnachten en kun je maximaal 2 weken verblijven. Op de website kunt je zien of de datum waarop jij wilt komen beschikbaar is. Kijk voor de actuele prijzen ook op de website. 

Contact

Gastenverblijf 220
Hillegommerdijk 220
2165 AR Lisserbroek
Nederland