Hilton Amsterdam Airport: Uniek hotel op Schiphol

Zoek je een uniek hotel op Schiphol? Hilton Amsterdam Airport ligt op slechts zeven minuten lopen van de luchthaven!
Lobby Hilton Hotel vanaf bovenaf gezien

Wanneer je aankomt op Schiphol is de eindeloze geometrische gevel van het Hilton Hotel één van de eerste dingen die je ziet. Dit moderne 5-sterren hotel is voorzien van geweldige voorzieningen, waaronder een modern restaurant en de stijlvolle lobby. Hilton Amsterdam Airport is anders dan elk ander luchthavenhotel! Bij Hilton kom je nog even helemaal tot rust voordat je op reis gaat.  

Eten en drinken Hilton Amsterdam Airport 

In het moderne Bowery Restaurant kun je in het Hilton Hotel genieten van vele internationale gerechten. Ook de Nederlandse producten ontbreken niet. Lokale boeren zorgen met hun verse producten ervoor dat iedere gast de Nederlandse cultuur ervaart. ’s Avonds trakteer je jezelf op een heerlijk hapje en drankje in Axis Lobby & Cocktail Bar. Overdag functioneert de eilandbar als een uitbundig café en ’s avonds al een levendige lounge met heerlijke cocktails.  

Bar in Hilton Hotel met barman
Interieur restaurant Hilton hotel

Meetings en evenementen Hilton Schiphol 

Hilton Amsterdam Airport Schiphol is perfect voor vergaderingen, congressen en overige zakelijke evenementen. Het hotel heeft zelfs de grootste vergader- en congresruimte van Schiphol Airport! Hier kun je een evenement voor zo’n 640 gasten organiseren. En dat hoef je niet zelf te doen. Het meeting- en eventteam van het Hilton helpt jou graag. In het hotel vind je 27 flexibele meetingruimtes en zes bestuurskamers. Omdat het hotel gelegen is op het vliegveld, is het dé perfecte locatie voor internationale vergaderingen.  

De kamers hotel Schiphol 

Dit Hiltonhotel heeft vele verschillende soorten kamers. Kies jij voor uitzicht op het atrium of met uitzicht op de luchthaven? Ook aan families is gedacht. Speciaal voor gezinnen zijn er kamers die met een tussendeur aan elkaar verbonden zijn. Liever toch in één ruimte slapen met het hele gezin? Dat kan ook!  

Dit hotel is perfect om even tot rust te komen voor vertrek of voor grote internationale bijeenkomsten. Door de unieke architectuur is Hilton Amsterdam Airport Schiphol is anders dan elk ander luchthavenhotel! 

Contact

Hilton Amsterdam Airport
Schiphol Boulevard 701
1118 BN Schiphol
Nederland