Hotel Herbergh: boutique hotel in Badhoevedorp

Hotel Herbergh is een boutique hotel in Badhoevedorp. Het hotel ligt in de buurt van Amsterdam Airport en vlakbij Amsterdam en Haarlem.
Interieur hotelkamer Hotel Herbergh

Hotel Herbergh is het perfecte hotel voor een heerlijk weekendje relaxen, lekker genieten, lekker eten, een dagje strand of een dagje winkelen. Daarnaast biedt het hotel diverse arrangementen voor sportief en culinair ontspannen.  

Comfortabel appartement 

Naast verschillende hotelkamers kun je bij Hotel Herbergh ook overnachten in het comfortabele appartement. Het appartement heeft twee slaapkamers en is voorzien van een eigen ingang, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is de badkamer uitgerust met een bad, een douche en een was-droogcombinatie. Uiteraard is er wifi aanwezig. 

Arrangement Park & Fly Amsterdam Airport 

Hotel Herberg biedt verschillende arrangementen. Zo kun je kiezen voor een Park, Sleep & Fly arrangement. Je overnacht dan in een comfort kamer en kunt drie of zeven dagen gratis parkeren bij het hotel. Na je overnachting word je met de shuttlebus naar Schiphol gebracht. Zo ga je volkomen uitgerust op reis! Maar ook voor een vriendinnenweekend is er een speciaal arrangement. Samen kun je heerlijk relaxed overnachten in een comfortkamer en bij het inchecken ontvang je een gratis welkomstdrankje.   

Interieur van bar en restaurant Hotel Herbergh
Interieur restaurant Hotel Herbergh

Brasserie La Bouche 

In de brasserie van het hotel kun je van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 uur en 22:00 uur terecht voor een heerlijke lunch en diner à la carte. De gerechten op het menu worden samengesteld door chefkok Lisa Clay. Alle gerechten passen uiteraard bij het seizoen van het jaar. De ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd door lokale leveranciers. Of je nu in zakelijke of in privésfeer komt, er is keus genoeg! 

Wanneer kom jij slapen in dit boutique hotel? 

Contact

Hotel Herbergh & Brasserie La Bouche
Sloterweg 259
1171 CP Badhoevedorp
Nederland