Ninety Nine Hotel: Duurzaam 3-sterrenhotel bij Schiphol

Dit nieuwe duurzame 3-sterrenhotel ligt bij Schiphol.
Interieur hotelkamer met jungle behang achter bed, Ninety Nine hotel

In Ninety Nine Hotel in Hoofddorp kom je als gast volledig tot rust. Je komt binnen in een nieuwe wereld. Kleurrijke ruimtes, met invloeden van de jungle. Anders dan andere hotels kom je bij Ninety Nine Hotels helemaal tot rust in de groene omgeving. In tegenstelling tot andere hotels bij Schiphol heeft dit hotel meer karakter en intimiteit. 

Duurzaam hotel Schiphol 

Binnen de Ninety Nine hotelgroep is duurzaamheid heel belangrijk! Zo ook bij de locatie in Hoofddorp. Duurzaamheid vormt een belangrijke rode draad in alle ruimtes van het hotel. Het team gelooft erin dat we samen moeten zorgen voor een duurzamere leefomgeving. Zo kun je elektrische fietsen huren bij het hotel. Het personeel geeft je tips om op een duurzame manier Amsterdam te ontdekken. In de kamer vind je ook meerdere producten die je helpen om duurzamer te leven.   

Locaties Ninety Nine Hotels (99 Hotels) 

Na het grote succes in Duitsland, is Amsterdam Airport het eerste hotel van Ninety Nine buiten Duitsland. In de toekomst zullen er nog meerdere Ninety Nine Hotels volgen. Nu vind je de Ninety Nine Hotels in München, Augsburg en Hamburg.   

Bar met blauwe barkrukken Ninety Nine hotel
Interieur restaurant Ninety Nine hotel

Mooi design, mooie prijzen 

Ninety Nine Hotels staat voor overnachten in een mooie omgeving voor mooie prijzen. Met het inrichten van het hotel is er rekening gehouden met het hoofdthema. Het hoofdthema is van de Ninety Nine Hotels is jungle. Vanuit het drukke Amsterdam duik je terug in je hotel in Hoofddorp met een oase van rust in de jungle. Bij binnenkomst in de hotellobby valt het design van het hotel al op. Modern en in het thema van het oerwoud. Ook in je hotelkamer tref je volop leuke details.  

Locatie  

Ninety Nine Hotel Amsterdam Airport bevindt zich in Hoofddorp op 3,4 kilometer van het vliegveld. Het centrum van Amsterdam ligt op zo’n 16 kilometer. Met de trein kun je gemakkelijk naar het centrum van de hoofdstad. Het station Hoofddorp bevindt zich op zo’n 15 minuten wandelen van het hotel.  

Duik jij na een dagje Amsterdam de jungle in om tot rust te komen? 

Lobby Ninety Nine hotel met gele piano

Contact

Ninety Nine Hotel
Kruisweg 601
2132 NA Hoofddorp
Nederland