Radisson Blu Hotel: conferentiehotel bij Schiphol

De locatie van dit Radisson Blu Hotel is zeer gunstig.
Voorkant Radisson Blu Hotel

Dankzij de comfortabele en stijlvolle inrichting is dit conferentiehotel perfect voor iedere reiziger. Ben jij in Amsterdam voor een zakenreis of congres? Dan is dit een perfecte plek om te overnachten. In de buurt van Schiphol bevindt deze vestiging van Radisson zich. In het Radisson Hotel Schiphol zijn 19 vergaderruimtes.  

Comfortabel hotel Schiphol  

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport beschikt over 281 kamers voor zaken, maar natuurlijk ook vakantiereizigers. De kamers hebben gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten.  De ruime kamers zijn daarnaast voorzien van een minibar en een flatscreen-tv. Bij OTIUM Restaurant & Lounge geniet je als reiziger van heerlijke seizoensgebonden gerechten. Die zijn uiteraard gemaakt van verse ingrediënten. OTIUM biedt een ruime keuze aan wijnen en speciaalbieren. 

Vergaderen & eventfaciliteiten 

Radisson Blu staat bekend als het conferentiehotel op Schiphol! Radisson Blu Amsterdam Airport Hotel biedt een frisse en ruime locatie voor vergaderingen, lanceringen, conferenties of recepties. Deze ruimtes zijn voorzien van gratis supersnelle wifi. De groene buitenruimte is de ideale omgeving voor feestjes of teambuilding activiteiten in de openlucht.  

De bereikbaarheid van het hotel 

Dankzij de goede verbinden met de snelwegen ben je binnen no-time in het hotel. Degene die via Schiphol reist per vliegtuig of per trein kan gebruik maken van de kosteloze luchthavenshuttle. Het Radisson team zorgt ervoor dat jij een ontspannen aankomst hebt! Kom je met de auto? Dan heeft het Radisson Blu Hotel een eigen parkeergarage die voorzien is van oplaadstations voor jouw elektrische auto. 

De omgeving Schiphol 

Naast het werken ook nog nog even de omgeving verkennen? Met een korte treinrit of autorit van 30 minuten bevind je je in het stadscentrum van Amsterdam. Je kunt daar musea verkennen, door de grachten varen of de bekende bloemenmarkt bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan de bloemenveiling van Aalsmeer of het strand van Zandvoort.  

Contact

Radisson Blu Hotel
Boeing Avenue 2
1119 PB Schiphol-Rijk
Nederland