Sheraton Amsterdam Airport Hotel: overnachten op Schiphol

Wil jij overnachten op Schiphol? Met vernieuwde kamers en lobby is Sheraton Amsterdam Airport Hotel een fijne plek om te slapen bij de luchthaven.
Interieur hotelkamer met uitzicht op Schiphol Sheraton hotel

Hier komen werken, vergaderen en relaxen bij elkaar. Niet alleen reizigers maar ook locals brengen regelmatig een bezoek aan het Sheratonhotel op Schiphol. 

Designkamers Sheraton Hotel Schiphol 

Met de 417 volledig gerenoveerde kamers en suites biedt Sheraton Amsterdam Airport jou als gast de hoogste standaard van het vernieuwde Sheratonmerk. De Nederlandse bloemenvelden, graslanden en omringende architectuur rondom Schiphol Airport vormde de inspiratie voor het ontwerp van de nieuwe hotelkamers. Ze zijn stuk voor stuk flexibel ontworpen, zodat elke kamer zich kan aanpassen op jouw behoeften. Alle kamers zijn voorzien van snelle draadloze wifi een tv met een Google Chromecast. 

2 minuten van Amsterdam Schiphol Airport 

Doordat Sheratonhotel direct verbonden is met de luchthaven, ben je binnen twee minuten van het hotel in de vertrekhallen. Dit maakt het hotel de perfecte locatie voor internationale congressen en vergaderingen. Onder het hotel vind je het internationale treinstation. Vanuit daar reis je naar verschillende grote Europese steden. Brussel en Parijs zijn slechts twee uur van je vandaan! 

Interieur restaurant en lobby Sheraton Hotel
Interieur lobby met hoge tafel en andere zitjes Sheraton Hotel
Gezellig zitje in Lobby met 2 stoelen en bank Sheraton Hotel

Vergaderen bij Sheraton Schiphol 

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center beschikt over 30 evenementenzalen van verschillende afmetingen. Het hotel is een ideale vergaderlocatie in de buurt van Schiphol Airport. Van boardrooms tot grote zalen. De zalen zijn geschikt voor groepen van twee tot 94 gasten. De ruimtes kunnen niet alleen gebruikt worden voor vergaderingen, maar ook voor het geven van workshops of kleine diners.  

Eten en drinken 

Binnen Sheraton Hotel Schiphol vind je drie verschillende restaurants. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Zo kun je de hele dag lang genieten van een vegetarisch menu in het Commune Restaurant of ga je luxe uit eten in het grillrestaurant Stripes. Daarnaast is er ook nog een bar gevestigd in het moderne atrium. De perfecte plek voor een snelle vergadering, lunch of avondje uit.  

Wanneer kom jij overnachten op Schiphol? Maak alvast je reservering! 

Lobby hotel Sheraton met aantal zitjes
Interieur badkamer hotel Sheraton

Contact

Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Schiphol Boulevard 101
1118 BG Amsterdam
Nederland