Steigenberger Hotel: Conferentiehotel op Schiphol

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is het grootste conferentiehotel in de regio Amsterdam.
Interieur hotelkamer Steigenberger hotel

Het 4-sterrenhotel is gevestigd op Schiphol op 15 kilometer van de binnenstad van Amsterdam. Dankzij de ruime kamers en suites kun je genieten van een ontspannen nachtrust bij de luchthaven. De warme aardekleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een fijne sfeer in de kamer. 

Een ontspannen nachtrust in Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam heeft 440 verschillende kamers en suites. Dankzij de geluidsisolerende ramen kun je genieten van een ontspannen nachtrust. Daarnaast zijn alle kamers en suites voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning, een bureau, een kluisje en een minibar.  

Faciliteiten in hotel Schiphol  

Binnen het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam kun je overal gratis gebruikmaken van de wifi. Daarnaast is er een ontbijtbuffet. Wil je eten en drinken ga dan naar de Italiaans à-la-carterestaurant, Sports & Media Bar of Coffee & Wine Lounge. Toe aan ontspanning? In de Lifestyle Club & Active Spa vind je een zwembad, massagesalon, sauna, fitness en ontspanningsruimte. Toe aan frisse lucht? In de tuin vind je een zonnig terras en via de fietsverhuur kun je Haarlemmermeer ontdekken.  

Zwembad met ligbedden van hotel Steigenberger
Tafel met bord met eten en glas wijn hotel steigenberger

Vergaderingen en evenementen 

Steigenberger Airport Hotel heeft maar liefst vijftien verschillende vergader- en conferentiekamers. De totale capaciteit is 620 mensen. Voor internationale gasten heeft het hotel een gratis shuttleservice van en naar de luchthaven en het treinstation. Kom je zelf met de auto? Dan zijn er 250 gratis parkeerplaatsen voor het hotel. Tijdens een evenement of vergadering kan iedereen gratis gebruik maken van internettoegang via wifi. 

Restaurants & bars Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 

Binnen Steigenberger Airport Hotel Amsterdam kun je bij vier verschillende bars genieten van het veelzijdige aanbod van de keuken. Als liefhebber van de Italiaanse keuken kun je genieten bij de Trattoria. Zowel voor vegetariërs en de fans van internationale specialiteiten is hier ruime keuze van lekkernijen uit de Italiaanse keuken. De heerlijke wijnen ronden het culinaire aanbod helemaal af. Bij de Sports & Media Bar geniet je van kleine snacks en vegetarische hoofdgerechten. Daarnaast worden er belangrijke sportevenementen uit de hele wereld vertoond. Voor de kleine trek tussendoor kun je terecht bij de Coffee & Wine Lounge. De dag begin je in restaurant Patio. Hier vind je een uitgebreid ontbijtbuffet met talloze internationale specialiteiten.  

Kom jij overnachten in dit hotel bij Schiphol?  

Contact

Steigenberger Hotel
Stationsplein ZW 951
1117 CE Schiphol
Nederland