De Estafette: zwembad en sportcomplex Nieuw-Vennep

Kom gezellig sporten bij De Estafette. Bij Sportcomplex De Estafette is er altijd wat te doen. De Estafette heeft voor ieder wat wils, van zwemmen tot fitnessen. Bij de sport die bij jou past, kun jij goed je energie kwijt. Met drie verschillende binnenbaden, een zonnebank, een sauna en een buitenbad is het hier heerlijk ontspannen.
Voorkant Sporthal de Estafette

Zwembad Nieuw-Vennep

Zwemmen is heel gezond voor je. Met zwemmen train je namelijk heel je lichaam. Ook als je last hebt van een blessure, is zwemmen heerlijk voor je lichaam. Met meerdere binnenbaden is er genoeg ruimte. Verder biedt De Estafette verschillende soorten sportactiviteiten aan in het water. Zo moet je denken aan: aquabalance, aquacycling, aquafit, zeemeerminzwemmen, baby- en peuterzwemmen of survivalzwemmen. Uiteraard kunnen kinderen zwemlessen volgen en kun je ook lekker vrijzwemmen in de waterspeeltuin. Welke zwemactiviteit past bij jou?

 

Buiten zwemmen bij De Estafette

Is het lekker zonnig? Duik in het buitenbad van De Estafette. Van 15 april t/m 15 september is deze geopend. Vrijzwemmen kan er iedere zondag en in de zomervakantie is het bad extra geopend. Er zijn zowel diepe als ondiepe baden om heerlijk in te spelen. Of trek baantjes in de buitenlucht, er is een 25 meter verwarmd buitenbad. Wil je werken aan je bruine tint? Ga dan lekker zonnen op de zonneweide. Er zijn parasols voor je beschikbaar. Voor de kids is er een springkussen. Een lekker koel drankje kun je scoren bij de buitenbar.

Zwembad van Sporthal de Estafette
interieur van kantine sporthal de Estafette
Sportklas in gymzaal bij sporthal de Estefette

Fitness en groepslessen bij Sportcomplex De Estafette

Bij De Estafette ben je aan het juiste adres om te fitnessen of om aan een van de groepslessen deel te nemen. Wat dacht je van boxles, spinning, zumba of een circuittraining. Als je gaat sporten kun je verschillende doelen behalen. Zo kun je gaan voor meer spieropbouw of een betere conditie. De trainers van De Estafette staan je graag bij voor een goed trainingsschema.

 

Sauna, Turks stoombad en zonnebank

Wil je na al dat sporten je spieren even tot rust laten komen? Maak dan gebruik van de sauna. Zeven dagen per week kun je als lid van de fitnessclub de sauna en het Turks stoombad gebruiken. Neem wel zelf je handdoek mee! Ook een momentje onder de zonnebank kan heerlijk zijn voor een boost van je vitamine D.

Zaal huren en horeca De Estafette

Heb je binnenkort iets te vieren of ben je op zoek naar een locatie waar je terecht kunt met veel mensen? Bij De Estafette is er de mogelijkheid om een vergaderzaal of sporthal te huren. Uiteraard is er bij dit sportcomplex horeca en een zonnig terras aanwezig! Wanneer breng jij een bezoek aan De Estafette?

 

Contact

De Estafette
Helsinkilaan 1
2152 KG Nieuw-Vennep
Nederland