Sportcomplex Koning Willem Alexander: zwembad in Hoofddorp

Zwem, speel en ontspan bij Sportcomplex Koning Willem Alexander. Dit zwembad in Hoofddorp heeft diverse baden, sporthallen en activiteiten waarmee jij je een hele dag vermaakt. Van zeemeerminzwemmen tot racen met een onderwaterscooter. Ook voor diverse aquasporten ben je hier aan het goede adres. Voor zwemlessen en banenzwemmen kun je in het zwembad van Haarlemmermeer uiteraard terecht.  
Buitenkant SKWA

Zwemmen Hoofddorp bij SKWA 

Actief sporten in het water of ontspannen zwemmen als een zeemeermin. Bij Sportcomplex Koning Willem Alexander zijn diverse zwembaden te vinden. In het ene bad glijd je van de glijbaan en in het andere bad wordt gestreden om de eerste plaats bij wedstrijdzwemmen. Ook de topsporters van de synchroonzwemploeg trainen hier. Voor kinderen is er volop vermaak met bijvoorbeeld een goochelshow en discozwemmen. 

Aquasporten  

Vind je banenzwemmen saai en wil je een echte work-out in het water? SKWA is bekend om het brede aanbod van watersporten. Van Aqua Combat & Hit tot Aqua Bootcamp en Aquadance. Het SKWA helpt je om een activiteit te kiezen die bij jou past. Dit doe je zelf op de website. Na het beantwoorden van wat simpele vragen komt jouw suggestie tevoorschijn. Ideaal voor mensen met keuzestress.  

Trechterglijbaan in SKWA.
Fontijn in SKWA.

Bijzondere activiteiten voor kinderen 

Lekker zwemmen of sporten zijn twee heerlijke activiteiten, maar wat SKWA bijzonder maakt is dat zij nog meer activiteiten hebben. Altijd al eens een zeemeermin willen zijn of onder water willen rijden? Stap in het zeemeerminnenpak of pak de onderwaterscooter en ervaar! 
Daarnaast zijn er voor de niet-waterratten ook nog leuke activiteiten te beleven. Ga naar de goochelshow van goochelaar Pieter of ga klaar zitten voor het sprookjesconcert.  

SKWA is meer dan een zwembad in Hoofddorp en combineert sport met plezier en ontspanning voor jong en oud.  

Sporthal naast zwembad Haarlemmermeer 

Naast de zwembaden heeft SKWA ook een grote sporthal, turnhal en fitness. Het is dus een echte sporthotspot! De turnvereniging SV Pax heeft 2000 leden en brengt vele kinderen en volwassenen in beweging. In de sporthal worden zeven dagen per week verschillende balsporten beoefend. Basketballen, handbal, zaalvoetbal, volleybal en badminton. Voor ieder wat wils! Zelfs is er een uitschuifbare tribune. Voor een volle tribune is er plek voor wel 1500 bezoekers. Kom jij jouw favoriete club supporten?  

Contact

Sportcomplex Koning Willem-Alexander
Bennebroekerweg 800
2134AB Hoofddorp
Nederland