Brasserie de Bosmanege: het nieuwe restaurant met een missie

Verborgen in het Haarlemmermeerse bos is een gloednieuwe brasserie geopend. Deze pas geopende horecagelegenheid heeft een hele mooie missie. Maar wat het écht uniek maakt is de ligging. Je waant je in volledige rust met uitzicht op bomen, weilanden en paarden. In combinatie met een fantastisch speeltoestel, genoeg ruimte én gratis parkeergelegenheid, maakt dit tot een unieke nieuwe locatie in Haarlemmermeer!
Terras bij Brasserie De Bosmanege.

Een groot terras en speeltuin

In de zomer is dit een hotspot! Middenin de natuur kun je genieten op het grote terras dat ruimte biedt aan ruim 200 gasten. Met een groot speeltoestel én opblaastrampoline is dit een perfecte plek om met je kinderen naartoe te gaan. Maar ook zonder kinderen kun je hier genieten van de rust en het groen terwijl je een heerlijke borrel drinkt of hapje eet. 

Brasserie met een missie

Begin 2022 begon de renovatie van het voormalige sportcafé. Er werden een nieuw terras, nieuwe hekken en een volledige speeltuin aangelegd. Ook is een paardenren verplaatst en is de binnenkant flink aangepakt, inclusief nieuwe keuken en bar. De missie van deze brasserie is om betaalbare horeca te bieden voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen zij waarmaken door een eenvoudige kaart waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. 

Glijbaan
Speeltoestel bij Brasserie de Bosmanege
Bar binnen bij Brasserie De Bosmanege
Mega springkussen

Lokale ondernemers met grote toekomstplannen

De twee oprichters en initiatiefnemers hadden een duidelijke visie over wat deze locatie kon worden. Maar ook voor de toekomst zijn er nog veel plannen. Zo wordt richting de winter de kaart aangepast, om ook in het gezellige restaurant binnen de gasten te verwennen. 

Brasserie de Bosmanege is een echte verborgen parel in Haarlemmermeer die zeker een bezoekje waard is. Op een mooie zomerse dag, of op en druilerige of koude dag, hier kun je altijd terecht! 

Contact

Brasserie De Bosmanege
Bosweg 3
2131 LX Hoofddorp
Nederland