Davy Jones Fish Shack: Feel good restaurant voor de visliefhebber

Hou jij van verse vis? Dan moet je zeker gaan eten bij Davy Jones Fish Shack. Dit no-nonsens visrestaurant met alleen verse vis op de kaart is open sinds maart 2024. Geen tijd om lang aan tafel te zitten? Dan is dit ook the place to be! Loop binnen zonder reservering, daar doet het restaurant niet aan. Ga zitten en geniet. Benieuwd naar deze nieuwe hotspot? Lees dan het artikel!
Voorkant restaurant Davy Jones Fish Shack

Gevangen, gebakken, geserveerd

Het concept dat eigenaar Robert van Leeuwen heeft neergezet is snel, simpel en goed eten voor een goede prijs. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Het restaurant heeft een eenvoudige, gezellige inrichting. Strak en modern. De witte muren zijn in stijl versierd met een blauwe octopus. In de zomer kun je ook terecht op het terras. Geen zin om uit eten te gaan? Afhalen of lekker makkelijk thuis laten bezorgen kan ook. Je vindt er een combinatie van comfort food tot gezonde vis van de grill. Het uitgangspunt is: kwaliteit wint altijd. Met een kleine kaart, goede producten en snel eten richt Davy Jones zich op de massa. En: het is het enige visrestaurant in Haarlemmermeer.

Wat staat er op de menukaart?

Als je zin hebt in vis, dan kun je kiezen tussen diverse gefrituurde en gebakken visgerechten. Bijvoorbeeld de traditionele fish and chips, net als in Engeland geserveerd in een krant. Natuurlijk wel van vetvrij papier. Zin in mosselen, een mini-octopus of inktvisringen uit de frituur? Die staan ook op de kaart. Of kies een grillgerecht zoals een hele dorade, tonijn of gamba’s. Combineer dit met koolsla, mais van de grill en friet en een lekkere saus. Bij Davy Jones maken ze het beslag en de sauzen zelf. Net even anders, dus dat is genieten!
 

Voor iedereen

Davy Jones is door de prijs/kwaliteitsverhouding toegankelijk voor iedereen. Iedere visliefhebber is welkom! Jongeren komen voor een vette hap, maar hier dus met vis. Ouderen genieten vaker van de gezondere keuzes op de kaart, zoals de hele vis van de grill. Voor gezinnen met kinderen is het ideaal: het eten staat snel op tafel. Medewerkers van bedrijven weten Davy Jones te vinden voor lekkere vis bij de vrijmibo. Op de bovenverdieping kun je terecht voor feesten, verjaardagen en ook kinderpartijtjes. Natuurlijk met vis als afsluiter.

Dus: als je als visliefhebber nog niet bij Davy Jones geweest bent, moet je hier echt een keer gaan eten. Want als je een keer bij Davy Jones gegeten hebt, dan kom je terug. Beter wordt het niet!

Contact

Restaurant Davy Jones Fish Shack
Kruisweg 959
2132CD Hoofddorp
Nederland