Restaurant & Winebar Nobèl: Heerlijk dineren in Badhoevedorp

Bij Restaurant & Winebar Nobèl in Badhoevedorp ben je van harte welkom voor lunch, borrel, diner of feest. De enthousiaste medewerkers en chefs ontvangen je graag. Het team doet meer dan hun best om jou en je gasten een onvergetelijke middag of avond te verzorgen.
Wijnglazen hangend aan bar met flessen drank erboven bij restaurant Nobel

Lunchen bij restaurant Nobèl  

Restaurant & Winebar Nobèl opent van dinsdag tot en met zondag de deuren vanaf 10.00 uur. De uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Een heerlijke gezonde salade of een overheerlijke sandwich, bij Nobèl vind je het allemaal. ’t Nobèlletje is een specialiteit van dit restaurant in Badhoevedorp! Als je dit bestelt, kun je een klein kommetje soep, een croquet van Holtkamp en een sandwich gezond verwachten. Het ideale lunchgerecht voor een uitgebreide en gevarieerde lunch. Na de lunch kun je bij Nobèl terecht voor een middagje borrelen. Lekkere hapjes, biertjes, wijntjes en heerlijke cocktails om de middag mee te vullen.

Mooi gerecht op tafel bij restaurant Nobel
Interieur restaurant Nobel badhoevedorp
Wijnrek met flessen wijn bij restaurant Nobel

Laat je verrassen door de chef!   

Je kent het vast wel. Je gaat ’s avonds uit eten en krijgt vervolgens een enorme menukaart te zien. Dat maakt het kiezen tussen al die gerechten natuurlijk niet makkelijk. Speciaal voor de twijfelaars onder ons heeft Restaurant Nobèl een verrassingsmenu van de chef. Speciaal voor jou stelt de chef een 4-gangenmenu samen. Je hoeft niet meer te kiezen en krijgt de gerechten die de chef bij jou en jouw wensen vindt passen. Als je je wilt laten verrassen, is dit een echte aanrader!   

Reserveren restaurant Badhoevedorp 

Restaurant Nobèl is een zeer gewaardeerd en populair restaurant in de omgeving, daarom is het verstandig een tafel te reserveren. Dit kan heel gemakkelijk via de homepage van de website. Je kunt niet alleen een tafeltje reserveren voor de lunch of het diner, maar ook voor een leuke high tea of high wine! Perfect voor een middagje of avondje uit met vriendinnen.

 

Contact

Restaurant & Winebar Nobèl
Zeemanlaan 1
1171 BC Badhoevedorp
Nederland