Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep: Uniek in Nederland

Midgetgolf, wie kent het niet? Bij het wereldwijd bekende spel moet je op een parcours een balletje in de ‘holes’ slaan. Midgetgolf is een enorm populaire activiteit onder kinderen. Maar voor de voetballiefhebbers is er Nieuw-Vennep net iets meer uitdaging. Daar kun je voetgolf en midgetgolf met elkaar combineren! Een leuke activiteit voor de voetbalfanaat met balgevoel!
Doek met tekst Midget footgolf en plastic pop ervoor

Het nieuwe midgetgolfen: voetgolf

In Nieuw Vennep is deze hype in het midgetgolfen ontstaan: Midget Voetgolf! Voetbalfanaten uit het hele land komen hiervoor naar Haarlemmermeer. Want op 18 spectaculaire Midget Voetgolf holes zijn de club en het balletje van midgetgolf vervangen door je eigen voet en een voetbal. De banen zijn superorigineel aangelegd. De focus bij Midget Voetgolf ligt op het doorhebben van de trucjes en op rustig spelen. Het niveau bouwt zich op van makkelijk naar moeilijk. Er is veel afwisseling: koppen, volleys en lobjes. De laatste banen zijn echte finales!

De combinatie van voetbal en golf

Voor toegang tot Midget Voetgolf betaal je € 13,50 per bezoeker. Daarmee heb je toegang tot de 18 verschillende holes, de voetbalarena, de snelheidsmeter(s), de mega tafelvoetbal, het vlakschieten en de voetpooltafel. Wil je alle spellen proberen? Dan ben je ongeveer 2 uur bezig.

Gekleurde ballen met nummer bij Midgetvoetgolf Nieuw-Vennep
Kind schopt bal bij Midgetvoetgolf Nieuw-Vennep
Scoren in wand met gaten bij Midgetvoetgolf Nieuw-vennep
gedeelte parcours bij midgetvoetgolf Nieuw-Vennep

Groepsuitje Haarlemmermeer

Ook voor een teamuitje, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest zit je bij Midget Voetgolf Nieuw-Vennep goed. Een beetje balgevoel is fijn, maar je hoeft geen conditie te hebben. Daarnaast zijn er ook speciale kinderarrangementen, deze vind je op de website van Midget Voetgolf. De 18 indoor holes zijn zeer origineel: koppen, volleys en de laatste holes zijn echte finales. Naast de 18 holes is er ook een Snelheidsmeter, een mega grote tafelvoetbal en een Pannakooi.

Unieke attractie Haarlemmermeer

Naast de voetgolf kun je ook terecht voor andere activiteiten bij Midget Voetgolf. Schiet zo hard als je kunt op de snelheidsmeter, oefen je panna’s of speel aan de mega tafelvoetbal. Er is ook een voetbal-pooltafel. Dat is een pooltafel waarbij je je voeten gebruikt in plaats van een poolstok. Er liggen zestien voetballen maar je volgt wel de regels van het poolen. Natuurlijk kan er ook gewoon gevoetbald worden.

Contact

Midget Voetgolf
Lucas Bolsstraat 7 Hal 18
2152 CZ Nieuw-Vennep
Nederland