Boerengolf Liedehoeve: golfen tussen de koeien in Spaarnwoude

In het recreatiegebied Spaarnwoude is Boerderij de Liedehoeve te vinden. Voor een leuke buitenactiviteit ben je bij hen aan het juiste adres. Zo ook voor het oergezellig en typisch Hollands spel: boerengolf! Ben jij klaar om de boerengolfkoning of -koningin te worden?
Schuur bij Boerengolf Liedenhoeve in Haarlemmerliede

Boerengolf Haarlemmermeer

Golf is een normaal spel, maar het wordt leuker als je dit doet in een weiland met koeien om je heen. Je gaat met je vrienden een mooi boerengolfparcours afleggen waarin je in zo min mogelijk slagen het spel moet spelen. Ligt je bal in de sloot? Het spel wordt nog leuker, want dan moet je de sloot in om je bal weer te halen! Hilariteit gegarandeerd! Kom je met een grote groep? Dan speel je in teams. Een partijtje duurt ongeveer 1,5 uur. Heerlijk in de buitenlucht met een rustige omgeving.

Boerenspelletjes bij De Liedehoeve

Al een paar jaar kun je Boerderij de Liedehoeve boerengolf spelen, maar wat doe je als het wat minder weer is? Dan hebben ze ook andere leuke boerenspelletjes. Deze spellen zijn voor jong en oud. Je kunt boerendart, sjoelen en een midgetgolfparcours spelen.

Laarsen aan de muur bij de Liedenhoeve

Picknicken op de boerderij

Wil je na je dagje boerengolfen even bijkomen met een hapje en een drankje? Dit kan goed met een picknick op de boerderij. Ben je gezellig aan het fietsen? Ook dan kan je bij de Liedehoeve lekker komen picknicken. Je kunt ook kiezen voor een boerenlunchbuffet op de boerderij. Kom jij ook naar Boerderij de Liedehoeve voor een lekker middagje boerengolfen? De koeien wachten op je!

Contact

Boerderij De Liedehoeve
Liedeweg 32
2065 AJ Haarlemmerliede
Nederland