De Sporthoeve: zwembad in Badhoevedorp

De Sporthoeve is het zwembad van Badhoevedorp en de plek waar alle sportactiviteiten samenkomen. Bij de Sporthoeve kun je alleen of met het hele gezin genieten van de verschillende zwemsporten. Dit zwembad heeft een wedstrijdbad, een kinderbad en een glijbaan. Voor extra ontspanning is er een sauna en een zonnebank. Een heerlijk plek om plezier te hebben en gezond bezig te zijn!
Banenbad bij de Sporthoeve Badhoevedorp

Sporten voor senioren in zwembad Badhoevedorp

Wist jij dat zwemmen heel gezond is? De Sporthoeve biedt daarom allerlei activiteiten voor senioren aan. Zoals de groepslessen aquavitaal en aquafit. Zo blijft iedereen gezond en fit! De lessen duren ongeveer 30 minuten en daarna kun je zelf nog baantjes trekken of even in de sauna. Wil je aan je zwemslagen werken? Voor volwassenen zijn er ook speciale groepslessen. 

Discozwemmen en vrij zwemmen

Grote lichten uit, muziek en discolichten aan! Meerdere keren per jaar tovert De Sporthoeve om tot een discotheek voor alle kids van 5 tot 12. Het wordt een fantastisch feest met een echte dj. Verzoeknummertje? Uiteraard kan die worden gedraaid! Wil je vrij zwemmen? Dat kan in dit zwembad op zondag! Kijk voor de tijden op de website.

Ontspannen in de sauna

Na het zwemmen of het sporten is het tijd om lekker tot rust te komen. Boek dan de zonnebank of een middagje sauna. Als je gebruik maakt van banenzwemmen of aquasporten is de sauna daarbij inbegrepen. Extra lekker om na het trainen in het zwembad in de sauna te ontspannen.

Recreatie zwembad met glijbaan Sporthoeve Badhoevedorp
Gymzaal bij Sporthoeve Badhoevedorp
Buiten speelplaats met blijbaan bij Sporthoeve Badhoevedorp

Kinderfeestje via Feest44

Ben jij bijna jarig of heb je zin in een leuk feestje met vrienden? Dit is mogelijk bij Feest44! Feest44 is onderdeel van De Sporthoeve. Zo kun je gaan zeemeermin zwemmen, splashballen, zwemmen met een onderwaterscooter, apenkooien, bubbelvoetballen, lasergamen of een heel zwembad voor jullie zelf huren. Bekijk alle mogelijkheden op https://feest44.nl/

Sporthal in Badhoevedorp

Ben jij geen waterrat? De Sporthoeve heeft ook een mooie sporthal. In de sporthal kun je je helemaal uitleven met verschillende sporten. De sporthal wordt vooral gebruikt door verenigingen.

 

Contact

De Sporthoeve
Snelliuslaan 1
1171 CZ Badhoevedorp
Nederland