Dynamique Spaarndam: watersport in Haarlemmermeer

Dynamique wil graag mensen op een ongedwongen manier in beweging zetten en met elkaar in contact brengen. Zij gebruiken relatief eenvoudige middelen zodat dit op een duurzame manier gebeurt zonder het milieu en de natuur te belasten. Dit doen ze al vanaf 1998. Ze zijn bekend van de vele sportevenementen die ze organiseren. Vooral in recreatiegebied Spaarnwoude.
Suppen

Watersport in Haarlemmermeer

Ga je mee suppen, kanoën of zeilen in Spaarnwoude? Als watersportliefhebber ben je bij Dynamique aan het juiste adres! Zij bieden allerlei leuke watersportfaciliteiten aan op hun “kleine oase” aan het Spaarne bij de ‘Mooie Nel’. Dit riviertje ligt tussen Haarlem en Amsterdam. Je kunt bij Dynamique onder andere windsurfen, zeilen, suppen, kanoën of wingfoilen. Eigenlijk maakt het niet uit welke watersport je graag wilt doen, er is altijd iets voor jou te vinden. Voor suppen en surfen zijn er verschillende lessen volgens een rooster. Ook kun je privéles krijgen.

Rondvaart Spaarne

Voor een rustige tocht over het water kun je ook meevaren met de Dynamique Spaarneboot. Deze ouderwetse tuindersvlet is een platte boot en heeft plaats voor 25 personen. Wil je zelf met een sloepje het water op? Ook dan kun je hier vanaf de steiger een (electro)sloep huren. Voor deze bootjes is geen vaarbewijs nodig. Vul de picknickmand of koelbox en je kunt er een heerlijke dag op uit!

Groepsuitjes bij Paviljoen Loef

Bij Dynamique kun je ook terecht voor vele verschillende groepsuitjes. Het startpunt is hiervoor Paviljoen Loef. Voor elke doelgroep bieden ze een passend programma. Verschillende leuke activiteiten, uitstekende catering, bijzondere locaties en zeer enthousiaste instructeurs. Alles bij elkaar opgeteld is een mooie mix voor een succesvol uitje. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw groepsuitje? Bekijk de arrangementen op de website!

 

De vakantiekampen van Dynamique

Voor actieve kinderen van 8 tot 15 jaar organiseert Dynamique twee verschillende soorten kampen. Deze worden gelijktijdig vanaf dezelfde locatie georganiseerd. Het Watersportkamp staat vooral in het teken van zeilen, windsurfen en suppen. Bij het Combi kamp gaan de kinderen zowel watersporten als klimmen en boulderen. Het standaard kamp is een 5-daags programma met vier overnachtingen. Er kan ook gekozen worden voor een kamp zonder overnachting. Wees er snel bij want de vakantiekampen zijn populair!

 

Contact

Dynamique
De Laars 14
2064 JZ Spaarndam
Nederland