FOOTgolf Nederland: actief uitje in Spaarndam

Heb jij een echte passie voor golfen, maar ook voor voetbal? Dan is een potje voetgolf zeker een aanrader voor jou! Voetgolf? Ja, je hoort het goed! Bij Footgolf Nederland speel je een combinatie van deze twee sporten. Lees gauw verder om te ontdekken of het iets voor jou is!
footgolf

Een unieke activiteit

Bij FOOTgolf Nederland beleef je een unieke activiteit, waarbij je met je voeten een voetbal door een parcours van 18 tot 27 Gholes speelt over banen van 55 tot 170 meter lang. Bij dit spel zijn er geen gewone holes zoals bij golf, maar heuse Gholes met een doorsnede van 63 centimeter. Scoor jij met een goede techniek de bal als eerste van jouw groepje? "Dit uitje is voor alle leeftijden en is leuk met grote én kleine groepen! Gezellig met vrienden of het gezin. Wie daag jij als eerste uit?" 

Speel gezellig met een groep

Vier jij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan is deze activiteit ook erg leuk om te doen. Pas natuurlijk wel op dat je de bruid of bruidegom niet raakt met de bal voor de grote dag! Lekkere trek gekregen na al dat sporten? Kies dan voor een arrangement en geniet buiten lekker van een uitgebreide BBQ met vis en vlees. Eet je liever halal of vegetarisch? Dat kan ook! Geef jouw voorkeuren door aan de organisatie. Geen BBQ fan? Kies dan voor een arrangement met lunch of buffet.

 

Kinderpartijtje vieren

Is jouw kind binnenkort jarig? Dan is het ook leuk om hier het kinderpartijtje te vieren. Met deze activiteit zijn ze ongeveer twee uurtjes zoet. Wil je graag nog wat eten of drinken met de kids? Dan zijn er pakketten beschikbaar waarbij je kan kiezen voor een hapje en een drankje. 

Kom voetgolfen bij FOOTgolf Nederland

Waar wacht je nog op? Trek je kicksen of meest comfortabele sneakers aan en ga gezellig een middag voetgolfen bij Footgolf Spaarnwoude. Kom je met een groep van minder dan 4 personen? Vergeet dan niet om even te bellen voor een afspraak!

Contact

FOOTgolf Nederland
Noorderweg 10A
2064KD Spaarndam
Nederland