Jachtwerf Möllers in Buitenkaag: huur hier een boot voor een heerlijke dag op het water

Als je aan Haarlemmermeer denkt, denk je waarschijnlijk ook aan water. De gemeente kent talloze mooie plekken om met een bootje te varen. Helemaal in het zuidelijkste puntje van Haarlemmermeer, in Buitenkaag, kun je bij Jachtwerf Möllers terecht om een boot te huren! Kies jij voor een luxe sloep of ga je liever avontuurlijk met een zeilboot het water op?
Zeilboten

Bootverhuur Haarlemmermeer

Jachtwerf Möllers heeft een groot assortiment aan sloepen en zeilboten te huur. Huur een luxe 4-, 6-, 8-, 10- of zelfs 12-persoons sloep en geniet van de mooie omgeving die je vanaf jouw startpunt in Buitenkaag tegenkomt. Zin in meer avontuur? Waai dan even lekker uit op jouw gehuurde zeilboot.

 

Reservering en voorbereidingen

Reserveren doe je simpel en snel online. Je ziet direct welke boten op jouw gekozen dag en tijdstip nog beschikbaar zijn. Geen zin om zelf een koelbox vol eten en drinken mee te nemen? Selecteer dan Food & Drinks bij jouw reservering. Jachtwerf Möllers verzorgt dan lekkere hapjes en drankjes voor onderweg. In overleg is verhuur ook 's avonds mogelijk. Neem daarvoor telefonisch contact op met de bootverhuur.

De ligging van Jachtwerf Möllers is ideaal, de boten liggen aan tegenover de winkel in het water. Vanaf hier vaar je in een oogwenk de Kagerplassen op. Ook vaar je makkelijk stukje verder, naar de Westeinderplassen bijvoorbeeld. Op de dag van jouw boottochtje krijg je een uitgebreide uitleg van één van de medewerkers, die uiteraard experts zijn. Laadt de hapjes en drankjes in, smeer genoeg zonnebrand op en maak het jezelf lekker comfortabel. Klaar? Vertrekken maar!

 

Sloep van Jachtwerf Mollers
Voorkant gebouw Jachtwerf Mollers

Groepsuitjes

Organiseer je een (bedrijfs)uitje? Overweeg dan een heerlijke dag op het water met Jachtwerf Möllers. Ga op sloepentocht of neem deel aan een zeilrace. Ook extra activiteiten zoals suppen of waterskiën zijn mogelijk om de dag nog spectaculairder te maken. Jachtwerf Möllers verzorgt op verzoek hapjes, drankjes, lunch, diner of een BBQ. Over deze onvergetelijke dag raken jouw gasten niet gauw uitgepraat!

Contact

Jachtwerf Möllers
Huigsloterdijk 412
2158 LS Buitenkaag
Nederland