Sloep huren in Haarlemmermeer: huur hier je boot voor een perfect dagje uit

Een ideale manier om de omgeving van Haarlemmermeer te verkennen is per boot. Op die manier kun je vanaf het water genieten van het uitzicht. Vaar bijvoorbeeld over de Ringvaart of over de prachtige Westeinderplassen. Een boot huren in Haarlemmermeer doe je bij een van de verschillende jachthavens en verhuurlocaties. Wij zetten hier de leukste bootverhuur- en aanmeerplekken voor je op een rij. Pak maar snel een picknickmand met lekkers in voor onderweg en geniet van een heerlijke dag op het water!
Boot op ringvaart

Jachtwerf Möllers in Buitenkaag 

In Buitenkaag vind je Jachtwerf Möllers. Bij deze jachthaven kun je verschillende soorten boten huren. Van zeilboten en sloepen tot moderne motorbootjes, het aanbod is erg groot. De jachthaven is gelegen aan de mooie Kagerplassen. Dus je kunt zo de plassen op voor een geweldige dag op het water. Goed om te weten: verhuur in de avond is ook mogelijk. 
 

Tijdsduur: gehele dag 
Prijs: op aanvraag 
Soort boot: sloep / zeilboot / motorboot 
 

Sloepverhuur in Aalsmeer 

Sloepverhuur Aalsmeer is gelegen aan de Oude Spoordijk in Aalsmeer. Bij dit watersportbedrijf kun je terecht voor de verhuur van sloepen en consoleboten. Maar dat is niet alles! Daarnaast kun je bij Sloepverhuur Aalsmeer ook een boot huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of trouwerij. 
 

Ben je geen ervaren schipper? Dat is geen probleem. De bootverhuurders adviseren je goed over welke boot het beste bij je ervaring past. Je krijgt uitleg over hoe de boot precies werkt. Toch niet van plan zelf te varen? Dan kun je ook een sloep inclusief schipper huren. 
 

Tijdsduur: gehele dag 
Prijs: vanaf € 99,- 
Soort boot: sloep / consoleboot 
 

Bij Van Assema in Haarlemmerliede 

Verscholen tussen het groen aan de oever van de Mooie Nel in Haarlemmerliede ligt Jachthaven Bij van Assema. Met je eigen boot kun je hier aanmeren en overnachten, voor het echte vakantiegevoel. Als je zelf geen boot hebt kun je hier ook een mooie sloep huren. En zo de prachtige omgeving vanaf het water verkennen. Op die manier heb je gegarandeerd een onvergetelijke dag uit! 
 

Tijdsduur: gehele dag 
Prijs: vanaf € 80,- 
Soort boot: sloep / motorboot 
 

WSV van Merlenhaven in Heemstede 

Watersportvereniging Merlenhaven in Heemstede beheert twee havens in Heemstede: de Van Merlenhaven en de Spaarneborghhaven. Deze twee havens liggen langs de staande mastroute, die de Zeeuwse wateren en het IJsselmeer met elkaar verbindt. Je kunt de havens bereiken via de Ringvaart. De Van Merlenhaven heeft 69 ligplaatsen waar je aan kunt meren om zelfs op de boot te overnachten. 
 

Tijdsduur: gehele dag 
Prijs: op aanvraag 
Soort boot: sloep / zeilboot  
 

Watersportvereniging de Swaenenburght in Halfweg 

Gelegen aan de Ringvaart in Halfweg tegenover Zwanenburg vind je Watersportvereniging de Swaenenburght. Deze jachthaven heeft 65 vaste ligplaatsen en een aantal passantenplaatsen. Hier kun je gemakkelijk met je boot aanmeren en overnachten. De haven beschikt over net sanitair, een wasmachine met droger en een mooie kantine. Hier ben je van alle comfort voorzien en voel je je helemaal thuis, terwijl je geniet van de prachtige omgeving.
 

Tijdsduur: gehele dag 
Prijs: op aanvraag 
Soort boot: sloep / zeilboot / motorboot