SUP Center Kaag: suppen in Buitenkaag

Op zoek naar een leuke sportieve activiteit in Haarlemmermeer? Stap op een SUP-board! De waterrijke omgeving van Haarlemmermeer is perfect voor watersport, en dus ook voor suppen. SUP Center Kaag in Buitenkaag verhuurt de benodigdheden om te suppen en zorgt ervoor dat jij voorzien bent van de materialen en kennis om een dagje het water op te gaan. Je kunt er zelfs workshops en clinics volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij SUP Center Kaag? Lees snel verder!
Suppers in Buitenkaag

Suppen in Haarlemmermeer

Suppen is een watersport die uit Hawai is overgewaaid. Het is inmiddels wereldwijd en ook in Nederland een razend populaire sport. Je staat op een SUP-board en beweegt je over het water met behulp van een peddel. Iedereen kan het leren en zeker op warme zomerdagen is het de perfecte sportieve uitdaging voor jong en oud. Het waterrijke Haarlemmermeer is ideaal om te suppen. Je kunt op meerdere locaties een SUP-board huren, zo ook in Buitenkaag. 

SUP Center Kaag

Buitenkaag is een super mooie locatie om op je SUP-board te stappen en een lekker stukje te suppen. Heb je geen eigen board of zelfs nog nooit gesupt? Geen probleem! Bij Sup Center Kaag kun je een SUP-board huren en krijg je uiteraard instructie van een expert als je dat nodig hebt. Je huurt per uur een vast-, tour-, race- of opblaasbaar board met peddel. Voor op koudere dagen kun je ook een wetsuit huren. 

Heb je het suppen helemaal ontdekt en kom je vaker? Dan biedt Sup Center Kaag een 10-rittenkaart of SUP Unlimited abonnement. Ben je alleen op zoek naar materialen om te suppen? Ook dat vind je hier! SUP-boards, peddels en accessoires, je koopt het allemaal in de webshop of het winkeltje in Buitenkaag. 

Tip: Wil je beter worden in suppen of ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw verjaardagsfeest? Bij SUP Center Kaag kun je ook workshops en clinics volgen of een verjaardagsfeest geven!

Contact

SUP Center Kaag
Huigsloterdijk 400
2158 LS Buitenkaag
Nederland