Bagels & Beans: Koffie en lunch in Hoofddorp

Heb je trek in een lekkere kop koffie met een bagel? Bij Bagels & Beans in Hoofddorp ben je aan het juiste adres voor koffie en lunch. Bagels & Beans heeft de bagel in Nederland op de kaart gezet. Zij zijn begonnen in 1996 als een eigenwijze ontbijt- en lunchroom aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Bij Bagels & Beans eet je de bagels, geen broodjes. Je kunt langskomen voor een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of tussendoortje. Reserveren is ook bij Bagels & Beans in Hoofddorp niet nodig, je kunt altijd binnenlopen!
Bagel zalm

Lunchen met bagels in Hoofddorp 

Bagels & Beans straalt rust en harmonie uit. Vanuit je dagelijkse sleur word je bij Bagels & Beans bewust gemaakt om even extra te genieten. Doe dat met een heerlijke bagel, een rond broodje met een gat erin. Met verse en biologische producten wordt je ontbijt- of lunchbagel klaar gemaakt. Op het menu staan diverse soorten bagels. De klassieke bagel eet je met roomkaas, zalm of mozzarella. De keuze is reuze. Pak een tijdschrift of krant erbij en geniet van dit momentje met je bagel. 

Restaurant
Koffiekopjes
Koffie van boven

Koffie in Hoofddorp van Bagels & Beans 

Ook aan de koffie is gedacht bij Bagels & Beans. De koffie is afkomstig van een kleinschalige familie plantage op de heuvels van de vulkaan Baru in Panama. Hier wordt het totale koffiepluk proces nog bijna handmatig gedaan. De koffieboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun bonen, waardoor zij ook een fijn leven kunnen leiden. Een win-win situatie voor beide partijen dus!  

Bagels afhalen  

Het is ook mogelijk om thuis te genieten bagels, koffie en geluk. Je zoekt gemakkelijk online via de webportal uit wat je wilt bestellen en kunt het vervolgens op het gewenste tijdstip afhalen aan de Marktlaan in Hoofddorp. De medewerkers in de keuken gaan met liefde voor je aan de slag, zodat ze jouw bestelling snel aan je kunnen overhandigen.  
 
Weet jij al voor welke bagel je gaat? 

Contact

Bagels & Beans
Marktlaan 194
2132 DM Hoofddorp
Nederland