De Nieuwe Meerpaal: een nieuwe eigenaar met creatieve ideeën

De Nieuwe Meerpaal in Vijfhuizen is een restaurant aan de prachtige Ringvaart. Sinds april 2023 is Giovanni de eigenaar van dit pareltje. En hij heeft de leukste plannen. Denk aan een picknickmand die je kunt ophalen met je bootje, een pooltafel en 15 soorten bier in een bruin café én binnenkort een snackbar voor de snellere hap. Bij De Nieuwe Meerpaal geniet jong en oud van gewoon, goed eten. Spoiler: ze zoeken ook nog personeel. Lees snel verder!
Buitenkant van De Nieuwe Meerpaal

Nieuwe eigenaar en chef

Na een paar jaar stilstand, is er weer nieuw leven geblazen in De Nieuwe Meerpaal. Giovanni is de nieuwe eigenaar en heeft zijn handen flink uit de mouwen gestoken door een heel nieuw team te vormen. Hij vindt het belangrijk dat jong en oud welkom zijn, en dit zie je ook terug in het diverse team. Giovanni is naast eigenaar ook de chef van het restaurant. Schuif 's avonds aan voor een mini-kaasfondue, gamba's of vega carpaccio. Lekker!

Veel ruimte en mogelijkheden

Het hoofdgedeelte van het restaurant kan wel 120 mensen kwijt. Daarin is de serre, het café en het terras niet meegeteld. Heb je een privébijeenkomst of feestje? Huur dan Café Agnes af. Hier geniet je van zo'n 15 soorten biertjes en waan je je in de sferen van een echt bruin café. Café Agnes is daarnaast standaard geopend van donderdag tot en met zaterdag voor een potje pool.

Binnenkant van restaurant
Glas in lood ramen
Café Agnes

Picknickmand, fietsverhuur en high beers

Wie dacht dat dit alles was, heeft het mis. Er is namelijk nog veel meer mogelijk bij De Nieuwe Meerpaal! Zo ben je altijd welkom voor een high tea, high wine of high beer. Ook kun je fietsen huren en binnenkort ook scooters. En is het binnenkort mogelijk om een picknickmand af te halen. Dus ben je met de boot of met de fiets en heb je trek? Kom dan hier langs. Giovanni is ook bezig met het openen van een eigen snackbar naast het restaurant, voor een snelle hap of verkoelend ijsje. Houd deze plek dus in de gaten, want dit zal vast niet het laatste zijn wat je van De Nieuwe Meerpaal hoort.

Wanneer kom jij langs?

De Nieuwe Meerpaal was van origine een pleisterplaats waar men weer op kracht kwam na een lange trektocht. Dit gevoel geeft het restaurant nog steeds. Hier kom je weer bij na een lange vaar- of fietstocht over de Ringvaart. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. 

Om het team verder te versterken, is Giovanni nog op zoek naar enthousiaste en gezellige medewerkers. Dus zoek jij nog een (bij)baan in de horeca, neem dan contact op via de website van De Nieuwe Meerpaal.

De Nieuwe Meerpaal

De Nieuwe Meerpaal
Vijfhuizerdijk 3
2141 BA Vijfhuizen
Nederland