Later aan ’t water: restaurant in Badhoevedorp

Later aan ’t water is een sfeervolle bar-bistro in Badhoevedorp. In dit restaurant geniet aan het water van overheerlijk vis en vlees van de houtskoolgrill. Uiteraard er zijn ook genoeg gerechten voor vegetariërs. In het restaurant hangt een vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn en wordt je verrast door de zeer uitgebreide kaart. Het team van bar-bistro Later aan ’t water zorgt er voor dat je je helemaal thuis voelt in een aangename en gezellige ambiance. Je komt hier als gast en gaat weg als vriend.
Wortel, rosbief en naambordje van restaurant Later aan 't Water

De kopa houtskoolgrill  

Voor alle vleesgerechten maakt Later aan ’t water gebruik van de kopa houtskoolgrill. Deze grill is een oven waarin het vlees veel malser en sappiger blijft. Uiteraard met de heerlijke houtskoolsmaak, alsof het van de barbecue komt. De kopaoven is een oven en een grill in één en werkt volledig op houtskool. De hoge werktemperatuur (250°C/350°C) in de oven zijn ideaal voor grillen en roosteren waardoor uitdrogen van het voedsel voorkomen wordt. 

Live muziek Hollandse zangers 

Genieten van een avondje uit met heerlijk eten, een lekker drankje en live muziek? Later aan ’t water organiseert op diverse datums gezellig avondjes met live muziek. Wolter Kroes en Danilo Kuiters en nog meer andere artiesten uit het Hollands repertoire komen vaak langs bij Later  aan ’t water langs om van jouw avond een echte meezingavond te maken. 

interieur Later aan 't water met op voorgrond bos bloemen in vaas
Gedekte tafel met fles rode wijn bij later aan 't water
Gedekte ronde tafel bij later aan 't water
Terras buiten aan het water bij later aan 't water

Restaurant aan het water 

Later aan ‘t water ligt aan de Ringvaart bij Badhoevedorp. Een gedeelte van het terras ligt direct aan het water. Vanaf het terras heb je uitzicht op de woonboten en natuurlijk de vele voorbij varende sloepen en passanten. De Nieuwe Meer is vlakbij dus het is een komen en gaan op een mooie zonnige dag.  

Reserveren 

Om zeker te zijn van een tafeltje kun je het beste van te voren reserveren. Dit kan heel gemakkelijk via de website van Later aan ’t water. Kom je met een groep van twaalf personen of meer. Dan wordt er een speciaal menu samengesteld. Wat dat menu inhoudt kun je bekijken op de website van het restaurant.  

Contact

Later aan ’t water
Nieuwemeerdijk 98
1171 NE Badhoevedorp
Nederland