Boerenvoetgolf Haarlemmermeer: een laagdrempelig spel voor jong en oud

Jeugdvrienden Martijn en Luc besloten begin 2022 om hun hobby, voetbal, om te zetten in een onderneming. Boerenvoetgolf Haarlemmermeer in Weteringbrug is een gezellig en origineel uitje in de buitenlucht. Het spel wordt omschreven door een mix tussen voetbal en golf. Hoe snel scoor jij?

Luc en Martijn in golfkarretje

Hoe het begon

Deze onderneming komt niet uit de lucht vallen voor de vrienden. Martijn komt uit de agrarische sector en heeft naast de Boerenvoetgolf ook een akkerbouwbedrijf. Luc is werkzaam in de sportbranche en is gymleraar. Samen runnen ze de toko op enthousiaste wijze en plaatsen ze, modern als ze zijn, regelmatig TikToks op het bedrijfsaccount van Boerenvoetgolf

Hoe werkt het spel?

In dit spel word je uitgedaagd om binnen zo min mogelijk beurten de voetbal in de holes te schieten. Het veld bestaat uit 18 unieke holes met uitdagende obstakels en regels. Het spel is te spelen vanaf 7 jaar en is daarmee een gezellig familie-uitje. Maar ook met vrienden of collega's vermaak je je hier prima. Achteraf kun je een lekker hapje of drankje doen op het terrein. In totaal ben je zo'n 1,5 tot 2 uur kwijt met deze activiteit. Vergeet niet te reserveren.

Contact

Boerenvoetgolf Haarlemmermeer
Huigsloterdijk 86
2156LG Weteringbrug
Nederland