The Shack: muziekcafé met live optredens in Oude Meer

In dit gezellige muziekcafé draait alles om live muziek. The Shack is alléén geopend als er een liveband op het podium staat. Dit zorgt ervoor dat deze avonden gegarandeerd een hit zijn. Je kunt bij The Shack genieten van vele verschillende bands uit binnen- en buitenland uit vele verschillende genres. Naar welke liveband op het podium kom jij kijken en luisteren?
Terras buiten muziekcafe the shack

Het ontstaan van The Shack  

De oude eigenaren van Rockcafé Simple in De Kwakel zijn na de hoogtij dagen van 1987 tot 1999 begonnen met The Shack. Sinds 2006 staat er maandelijks live muziek op de agenda. Eerst waren de optredens steeds op wisselende plekken en was er geen vaste locatie, maar inmiddels vind je het muziekcafé in Oude Meer onder de rook van Amsterdam. Dit is een podium waar The Shack vaste live muziek avonden organiseert. Ook is er een terras waar in de zomer gespeeld wordt en waar bezoekers heerlijk van muziek, zon en een hapje en een drankje kunnen genieten. Berry en Rian zijn de eigenaren en live muziek is hun grootste passie!

Programma The Shack  

Kies jij blues, een tributeband of coversessie? Er is altijd iets te vinden in de agenda van The Shack dat jou aanspreekt. Voor deze bandavonden moet je natuurlijk een kaartje reserveren. De prijs varieert van zo’n €15,- tot €20,-.  

Locatie The Shack 

Je vindt The Shack op de Schipholdijk in Oude Meer. In de omgeving van het muziekcafé is voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Daarnaast is het café ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 181 van en naar Schiphol stopt om de hoek.  

Optreden buiten bij muziekcafe the shack
Live muziek optreden binnen bij muziekcafe the shack

Contact

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Nederland