Vanzantenhal – Evenementenlocatie in Nieuw-Vennep

Van kattenshow tot Jan Smit en van rommelmarkt tot truckers. Op de evenementenlocatie Vanzantenhal in Nieuw-Vennep is geen dag hetzelfde. In de hal van 5000 m2 is er volop ruimte voor ieder evenement. Iedere schoolvakantie is het kidspark een trekpleister. Overdekt vind je hier dan tientallen springkussens.
Van Zantenhal

Vanzantenhal Agenda 

Concerten, feestavonden, markten, bedrijfsfeesten, businessevents, vakbeurzen en consumentenbeurzen! De agenda van de Vanzantenhal is erg divers. Of je nu een avondje wilt dansen op klassieke rockplaten of wilt snuffelen naar vintage. De agenda blijft je verrassen. Op de website van de Vanzantenhal vind je uiteraard het meest actuele overzicht.  

 

Kidspark Nieuw-Vennep in zomervakanties 

Is jouw kind dol op springkussens en zoek je een leuk uit je in de schoolvakantie? Kom dan springen in de Vanzantenhal. Wegens groots succes keert dit springkussenfestijn iedere schoolvakantie weer terug. Van twee- tot twaalfjarigen kunnen urenlang springen, klimmen en klauteren over de grootse opblaasattracties. Wel 40 in totaal! Trotseer de hindernisbaan en spring trampoline. Koop op tijd je kaartje, want het kan hier druk zijn!  

 

Rommelmarkten en verzamelaarsbeurzen 

Voor echte speurneuzen staan er regelmatig rommelmarkten en verzamelaarsbeurzen in de agenda van de Vanzantenhal. Heb jij een unieke vintagecollectie of verzamel je vliegtuigmodellen? Dan kun je op de beursvloer vast het ontbrekende exemplaar vinden.  

 

Bereikbaarheid Vanzantenhal

De Vanzantenhal is een locatie die je het beste met de auto of (OV)fiets bereikt. Vanaf het dichtsbijzijnde busstation Getsewoud-Noord is het nog 20 minuten lopen naar de Vanzantenhal. Voor de auto is er wel ruime gratis parkeergelegenheid. Er zijn zo’n 1100 parkeerplaatsen.  

 

Heb jij al gekeken welk evenement je in de Vanzantenhal komt bezoeken?  

Contact

Vanzantenhal
IJweg 1415
2152 NB Nieuw-Vennep
Nederland