Fiets en ontdek Haarlemmermeer op 23 juni!

Spring op je fiets en ontdek het prachtige Haarlemmermeer! We hebben twee nieuwe routes ontwikkeld om de gemeente mee te ontdekken: de Elfkernentocht en de Kunstroute Haarlemmermeer Noord. Schrijf je in om één van deze routes op 23 juni te fietsen en ontvang een supertoffe goodiebag! Met de weidse polders, sfeervolle dorpen en gezellige terrasjes is dit perfect voor een heerlijke fietstocht. Fiets langs de ringvaart, geniet van de natuur en bewonder de kunst die je onderweg tegenkomt. Waar wacht je nog op? Stap op die fiets en ontdek!
fietsers op Stelling van Amsterdam

Schrijf je in en ontvang een goodiebag!

In de goodiebag vind je natuurlijk het routeboekje waarmee je de route kunt fietsen. Daarnaast zitten er allerlei leuke goodies in van verschillende partners zoals Jumpskillz, Fort Noxx, SKWA, het nieuwste Liefs uit Haarlemmermeer Magazine en nog veel meer. Ook maak je kans op een leuke prijs zoals een bon voor restaurant Lola's, QuatreBeach of Fort 5 ter waarde van €25 of 4 entreekaartjes voor het Cruquius Museum, het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 of het Stoomgemaal Halfweg. Deze prijzen worden willekeurig in de goodiebags gestopt. Wil je kans maken op zo'n leuke prijs en de goedgevulde goodiebag ontvangen? Schrijf je in via de onderstaande knop! Let op: Inschrijven kan tot 18 juni.

Fietser aan de ringvaart

Elfkernentocht

De Elfkernentocht voert je langs 11 van de 31 gezellige kernen in Haarlemmermeer. Start in Zwaanshoek en fiets naar het zuidelijkste puntje van de gemeente. Volg de Ringvaart naar de prachtige Westeinderplassen en ontdek vervolgens het inspirerende Nieuw-Vennep. Een heerlijke, afwisselende route! Op 23 juni hebben wij een aantal leuke muzikale extra's geregeld. Geniet bij Lola's van het Haagse Jazz Trio. Bekijk de route voor meer info.  

fietsers op Stelling van Amsterdam

Kunstroute Haarlemmermeer Noord

Deze route is voor de kunstliefhebbers! Met de Kunstroute Haarlemmermeer Noord geniet je tijdens jouw fietstocht van mooie buitenkunst en ateliers. Start in Hoofddorp bij het Haarlemmermeerse Bos, fiets door Vijfhuizen en ontdek het noorden van de gemeente. Maak een uitstapje naar het Amsterdamse Bos en keer via de Geniedijk terug naar je startpunt. Op 23 juni hebben wij een aantal leuke muzikale extra's geregeld. Geniet bij Fort 5 van Janne en Dave van Harlem Lake en bij QuatreBeach van het Haarlemmermeerse koor Morrend Volk. Bekijk de route voor meer info.  

Fietser bij verhalenpaal

Open Atelier Route

Bonusroute! In het weekend van 22 en 23 juni kun je ook de Open Atelier Route fietsen. Meerdere ateliers in Haarlemmermeer openen dan hun deuren voor bezoekers. Fiets deze mooie route en neem een kijkje bij de verschillende kunstenaars in hun ateliers!