De leukste sportieve uitjes bij mooi weer in Haarlemmermeer

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit buiten in het heerlijke zomerse weer? Met deze leuke sportieve uitjes in Haarlemmermeer heb je gegarandeerd een geweldige dag in de buitenlucht. Van suppen in het Haarlemmermeerse Bos tot footgolf – met deze leuke outdoor activiteiten verveel jij je deze zomer geen moment!
Klimpark21
vrouw op sup op het water
1

Ga suppen in het Haarlemmermeerse Bos 

Bij Sup Sup Club kun je suppen in het meer van het Haarlemmermeerse Bos. Vanaf het terras bij Papa’s Beach House kun je zo het water in! Boek je sup plank gemakkelijk via de website of app en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water in dit recreatiegebied. Nog geen ervaring met suppen? Bij Sup Sup Club kun je ook een privéles nemen, zodat je extra zeker op je plank staat! 


Adres:
Sup Sup Club / Papa’s Beach House, IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp 

Gekleurde ballen met nummer
2

Speel footgolf in Spaarndam 

Heb jij al eens een potje footgolf gespeeld? Deze nieuwe sport is razend populair. Zoals de naam doet vermoeden is footgolf een combinatie van voetbal en golf: golfen met je voet in plaats van met een golfclub dus! BIj FOOTgolf in Spaarndam vind je de grootste footgolf baan van Europa – van maar liefst 12 hectare groot! Met footgolf probeer je de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de speciale Ghole te krijgen. Ben jij klaar voor deze leuke combinatie van inzicht, lef en behendigheid? Reserveer dan snel je plek. 

Adres: FOOTgolf, Noorderweg 10A, 2064 KD Spaarndam 

Klimpark Park21 met veel bezoekers
3

Kom klimmen in Nieuw-Vennep 

Zin om in de buitenlucht te klimmen? Bij mooi weer is Klimpark21 de ideale locatie voor een sportief uitje. Op deze bijzondere plek in Nieuw-Vennep vind je een duurzaam en modern outdoor park voor jong en oud. Je kunt hier vier verschillende routes volgen om te klimmen, klauteren en ziplinen, met afwisselende hoogtes en uitdagingen. Wat dit klimpark extra bijzonder maakt is dat het vervaardigd is uit duurzaam materiaal. Zelfs de elektriciteit wordt via zonnepanelen opgewekt. Het is dus niet alleen een leuk uitje en goed voor je conditie, maar ook nog eens goed voor het milieu! 

Adres: Klimpark21, IJweg 1273, 2152 NA Nieuw-Vennep