Libelle Zomerweek – Het ultieme feest voor vriendinnen

De populaire Libelle Zomerweek is hét ultieme feest om heen te gaan met vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s! Je kunt hier van alles beleven – van optredens van Mart Hoogkamer en Belle Perez tot shoppen en workshops volgen. Je raakt hier niet uitgekeken, maar ook zeker niet uitgekletst! Lees snel meer over dit gave evenement voor vrouwen in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen!
Voorkant ingang libelle zomerweek

Wat valt er te beleven tijdens de Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek is een gezellig en inspirerend evenement in Haarlemmermeer. Er valt hier eindeloos veel te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar optredens van Mart Hoogkamer, BENR, Hansen Tomas en Belle Perez.

Ook kun je tijdens de Libelle Zomerweek meedoen aan inspirerende workshops. Zo is er bijvoorbeeld een workshop Woondecoratie-ring waarin je een unieke en eigentijdse ring maakt om jouw huis nog meer sfeer te geven. Ook kun je leren hoe je fancy mocktails maakt of meedoen aan een creatieve schilderworkshop.

Daarnaast valt er natuurlijk genoeg te shoppen! Van kleding, sieraden en schoenen tot woonaccessoires en make-up – je vindt het hier allemaal op de Libelle Zomerweek! Bij de verschillende stands kun je ook terecht voor informatie over de producten, samples en leuke acties. Heb je honger gekregen van al het shoppen? Dan zijn er diverse foodstands waar je heerlijk bij kunt komen met een hapje en een drankje!

Standjes bij de Libelle zomerweek
ingang Libelle zomerweek
Libelle Zomerweek tuin
Libelle Zomerweek kantine

Waar en wanneer

De Libelle Zomerweek vindt plaats op de evenementenlocatie EXPO Greater Amsterdam. Dit opvallende glazen gebouw in Vijfhuizen kan je niet missen! Het werd gebouwd tijdens de Floriade 2002 en is nu in gebruik als evenementencentrum. De EXPO heeft een oppervlakte van maar liefst 26.000 vierkante meter en heeft zelfs een auditorium – perfect dus voor een groot evenement zoals de Libelle Zomerweek, waar enorm veel vrouwen op af komen. De Libelle Zomerweek vindt plaats op 23 t/m 29 mei 2024. Tip: een perfecte gelegenheid om je moeder of beste vriendin te verrassen is door haar mee te nemen naar een dagje Libelle Zomerweek. Zijn jullie er dit jaar bij?