vt wonen&design beurs – Woonbeurs in EXPO Greater Amsterdam

Ben jij op zoek naar de leukste nieuwe wooninspiratie? Of heb je zin om te shoppen voor de gaafste woonaccessoires? Dan ben je bij de vt wonen&design beurs aan het juiste adres! Deze gezellige woonbeurs vindt plaats in Vijfhuizen van 1 t/m 6 oktober 2024. Laat je hier inspireren door de ruim 250 woonmerken en 25.000 m2 aan wooninspiratie bij EXPO Greater Amsterdam!
Bezoeker fotografeert meubelopstelling op VT wonen&design beurs

Wat valt er te beleven tijdens de vt wonen & design beurs?

De vt wonen&design beurs is een bekend fenomeen onder interieurontwerpers. Op deze populaire woonbeurs kun je je laten inspireren door ruim 250 bekende én onbekende woonmerken die jou voorzien van het laatste woonnieuws en de gaafste woontrends. Denk aan Grohe, Leeff, Hema en Wave Design. Daarbij staan er verschillende experts voor je klaar om je te adviseren over duurzaam en stijlvol wonen.

Ook vind je hier de handigste tips voor je verbouwing en kun je naar hartenlust shoppen. Doe ideeën op voor een nieuwe keuken, een frisse badkamer of een geheel nieuw gedecoreerde woonkamer. Kriebelt het om je huis eens flink aan te pakken en te restylen? Wees er dan absoluut bij en doe inspiratie op voor jouw droomhuis!

In gesprek op de VT wonen&design beures
Bezoekers op de VT wonen&design beurs

Waar en wanneer?

De vt wonen&design beurs vindt plaats op 1 t/m 6 oktober 2024 bij de EXPO Greater Amsterdam. Deze unieke evenementenlocatie in Vijfhuizen herken je meteen door het opvallende glazen gebouw. De tentoonstellingsruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 26.000 vierkante meter – perfect dus voor een grote woonbeurs! EXPO Greater Amsterdam is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeerruimte. 

Kom dus vooral langs om nieuwe wooninspiratie op te doen en beleef een onvergetelijke dag tijdens dit gezellige event! 
 

EXPO Greater Amsterdam

EXPO Greater Amsterdam
Vijfhuizen
Nederland