Brasserie Matt’s: eten aan het water in Buitenkaag

Wanneer je van Kaageiland komt, kun je Brasserie Matt’s niet missen. Ook als je langs de Ringvaart fietst of je boot aanlegt bij de grote steiger tref je Matt’s al gauw. De brasserie is een pareltje en ligt tussen de Zuid-Hollandse en Noord-Hollandse plassen. Door de schitterende locatie, het fantastische uitzicht en het heerlijke eten is Matt’s een bezoek waard!
Image
Brasserie Matt's in Buitenkaag.

Verse producten van lokale leveranciers   

Marco Molloy is eigenaar van restaurant Brasserie Matt’s. Marco houdt van ‘niet moeilijk doen, maar gewoon goed eten. Op de menukaart van Brasserie Matt’s vind je verse producten van lokale leveranciers. Voor Brasserie Matt’s is duurzaamheid heel erg belangrijk. Daarom worden de producten lokaal gehaald en is al het vlees biologisch. En dat proef je! 

 

Terras aan het water   

Ben je aan het varen met je bootje over de Kaagse plassen en heb je trek in een lunch of borrel? Meer aan en neem plaats op het terras met uitzicht op de Ringvaart. Ook op de vroege voorjaarsdagen of lange najaarsdagen kun je in de serre genieten van het uitzicht. Met de hoge windschermen zit je hier lekker beschut.  

Thuiskomen bij Brasserie Matt’s aan de Kaag 

Door de ongedwongen, familiaire en gezellige sfeer in de brasserie, voelt het voor veel gasten als thuiskomen. Het team van Brasserie Matt’s doet er alles aan om jou als gast op je gemak te laten voelen. Thuiskomen staat daarbij hoog in het vaandel en familie is voor de eigenaar alles. Hij vernoemde het restaurant zelfs naar zijn opa! Elke gast moet zich fijn voelen in de huiskamer van Matt’s en daar doet het team van Brasserie Matt’s alles aan! 

Cadeaubon restaurant Buitenkaag 

Met een cadeaubon van Brasserie Matt’s kun je iemand anders verwennen. De cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Je kunt zelf het gewenste bedrag kiezen en de bon afrekenen in de webshop middels iDeal. De waarde van de bon kan liggen tussen de € 5,- en de € 260,-. De cadeaubon wordt gratis verzonden naar het door jouw gekozen adres.  

Met wie kom jij eten bij Brasserie Matt’s in Buitenkaag? Reserveer je plek in deze fijne huiskamer. 

Contact

Brasserie Matt’s
Huigsloterdijk 390
2158 LR Buitenkaag
Nederland