Caffè Macchiato: koffiebar in Hoofddorp

Nadat je de trein uitstapt op Hoofddorp Station, zie je binnen enkele minuten het zonovergoten terras van lunchroom Caffè Macchiato. De gastvrije medewerkers verwelkomen je op werkdagen graag met de lekkerste koffie, thee, verse smoothies, pokebowls, dagverse broodjes en heerlijke maaltijdsalades. Kortom een fijne koffiebar in Hoofddorp!
Caffè Macchiato

Ontbijten of lunchen in Hoofddorp   

Door een ontbijtje van Caffè Macchiato begin je de dag gegarandeerd goed! ‘s Ochtends geen tijd voor een uitgebreid ontbijt? Kom dan een heerlijk lunchen. De gehele dag kun je genieten van de lekkerste broodjes en andere gerechtjes. Extra pluspunt is het zonnige terras en de ligging vlakbij Hoofddorp Station. Ook medewerkers in de omgeving weten deze hotspot goed te vinden. Rond lunchtijd is het dan ook een komen en gaan van de werknemers.  

toonbank Caffè Macchiato
Tafeltjes in Caffè Macchiato
Overzicht Caffè Macchiato

Zakelijke gasten bij Caffè Macchiato 

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijk bijeenkomst inclusief hapjes en drankjes? Dan ben je bij Caffè Macchiato aan het juiste adres! De medewerkers van de lunchroom verzorgen graag een ontbijt, een lunch of een borrel voor jouw zakelijke bijeenkomst. Daarnaast kan de Caffè Macchiato ook catering op locatie verzorgen. Je kunt gemakkelijk reserveren door contact op te nemen met de lunchroom via onderstaand telefoonnummer.  

Contact

Caffè Macchiato
Scorpius 112
2132 LR Hoofddorp
Nederland