Grand Café De Bulls: sfeervol café in hartje Nieuw-Vennep

Al jarenlang komen mensen naar Grand Café De Bulls voor een gezellig potje snooker en pool. Dit sfeervolle café is al meer dan 29 jaar gevestigd in Nieuw-Vennep en is door de jaren heen flink uitgebreid door eigenaren Irene en Dagmar. Je kunt hier namelijk niet alleen terecht voor snooker en pool. Geniet van een drankje aan de bar gevolgd door een heerlijk diner. Je kunt ook langskomen voor een potje darts en een aantal keer per jaar voor livemuziek. Grand Café de Bulls biedt veel mogelijkheden. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder!
Restaurant De Bulls

Van garage tot snookercentrum

In de jaren ‘70 wilde de heer Bull een gesloten sociëteit oprichten voor zijn klanten. Dus besloot hij in Nieuw-Vennep van een voormalige garage, een snookercentrum te maken. Hij had een paar snookertafels met een bar vol luxe whisky’s en lekker eten. Na zijn succes en de grote populariteit, besloot hij zijn snookersociëteit ‘de Bulls Inn’ commercieel te maken. Door de jaren heen is de Bulls Inn flink uitgebreid en wordt nu na twee eerdere eigenaren al 17 jaar gerund door Irene en Dagmar. Irene was hiervoor bedrijfsleidster bij de Bulls Inn en Dagmar is afgestudeerd aan de Hoge Hotelvakschool. Samen hebben ze het snookercentrum overgenomen en in de loop van de tijd gerenoveerd en de naam aangepast naar ‘De Bulls’. Nu staan er nog veel meer snooker- en pooltafels dan vroeger, hebben ze een nog uitgebreidere bar en een restaurant.

Bar van Bulls
Snookertafels
Foto restaurant
Bar van Bulls

Alles op één plek

Bij De Bulls vind je alles onder één dak. Naast snookeren kunnen mensen ook poolen, biljarten en darten. Je kunt ook langs om een drankje te doen, en heerlijk te eten. Zo is de Bulls de ideale plek voor een veelzijdige avond op één locatie. Er spelen zelfs professionele dartteams waaronder een eredivisieteam. Naast de livemuziek organiseren ze ook een open-mic avond waar jamsessies worden gehouden voor mensen met een eigen instrument. Wil jij je feest of partij vieren bij De Bulls? Dan ben je ook van harte welkom. Ze hebben namelijk ook de optie om een feestzaal af te huren met een volledig uitgeruste bar.

Een vertrouwde samenwerking

Negen jaar geleden begonnen Irene en Dagmar de samenwerking met Robs Catering. Rob verzorgde één dag in de week zijn welbekende ‘biefstukavond’ bij De Bulls. Tot op de dag van vandaag komen de gasten langs voor dit heerlijke gerecht, geserveerd met jus naar keuze en brood. Het restaurant is nu meerdere dagen in de week open om te dineren. Rob serveert tegenwoordig ook saté, wisselende weekgerechten en verschillende bijgerechten. ‘Je krijgt hier goede kwaliteit voor een goede prijs’ vertelt Dagmar. Grand Café De Bulls verwelkomt je voor een veelzijdige avond. Kom je gezellig langs?

 

Meer over Café De Bulls

Café De Bulls
Hoofdweg 1155 - 1157
2152LL Nieuw-Vennep
Nederland