Restaurant Orries Nieuw-Vennep: iedereen is hier welkom!

Op een prachtige hoek tegenover de Witte Kerk en met uitzicht op het Venneperplein, zit het gezellige restaurant Orries. Brian Hendriks is sinds oktober 2021 de nieuwe eigenaar. Met zijn achtergrond als chef heeft hij een unieke insteek op het managen van Orries. Mede dankzij de verse bloemen en vele planten, het fluweelgroene meubilair en de mooi uitgestalde wijnen voel je je hier vanaf binnenkomst direct welkom. En dan kun je er ook nog eens heerlijk eten!
Bord met eten en servet

Iedereen is welkom

Omdat Brian zelf nog jong is en veel ervaring heeft in de horeca, heeft hij het gevoel dat hij echt náást het personeel staat. Ze behandelen elkaar als familie en dat stralen ze ook uit naar de gasten. “Naast dat het eten lekker en betaalbaar moet zijn, draait het hier echt om gezelligheid, positiviteit en lol hebben samen. We zetten dit met elkaar neer en dat is ook mijn motivatie. Het gaat mij niet om de winst, maar om het plezier.”, aldus Brian. Brian hoopt dat Orries een plek is waar iedereen zich welkom voelt en altijd even binnen kan lopen. “Het personeel is altijd vrolijk en niets is te gek, we doen alles voor de gasten. Dat is het imago wat we willen hebben.”

Biefstuk op bord
Gedekte tafel en muurdecoratie
Planten aan de muur
Dessertplank

Een passend gerecht voor iedereen

Orries beseft goed dat de vraag naar veganistische en glutenvrije gerechten groeit. De menukaart is glutenvrij of met een kleine aanpassing glutenvrij te maken. Ook proberen ze steeds meer veganistische opties aan te bieden. Brian: “Ik speel hier zelf nog een rol in samen met de nieuwe chef. Zo maken we samen de menukaart en zoeken we passende oplossingen”. Niet alleen de keuze in gerechten, maar ook de kwaliteit is erg belangrijk voor Orries. Zo krijgt Brian vaak van klanten te horen dat hun beroemde biefstuk niet onder doet voor andere luxe restaurants.

Kom jij binnenkort genieten bij Orries?

Bij Restaurant Orries kun je 7 dagen per week terecht voor lunch, diner, shared tafelplateaus, een high wine of gewoon een lekkere borrel. Zomers kun je heerlijk in een briesje genieten op het terras. Orries Bar is af te huren voor private dining of besloten feesten én is op vrijdag geopend voor een borrel voor lokale jeugd. Met gratis parkeren op de Hoofdweg en genoeg plek om je fiets voor de deur te stallen, staan de deuren van Orries open voor iedereen! Deze ervaring cadeau geven? Dan kun je bij Orries ook terecht voor een giftcard.

Contact

Restaurant Orries
Hoofdweg Oostzijde 1173I
2152LL Nieuw-Vennep
Nederland