Nozem Hoofddorp: stoer borrelen in industrieel eetcafé

Nozem is een stoer eetcafé in het centrum van Hoofddorp en wordt gerund door jonge horeca-uitbaters. Midden tussen de winkels van Hoofddorp Winkelstad is dit de plek om even te ‘hangen’ voor heerlijke borrel, lunch of diner. Nozem dankt haar naam aan de hangjongeren uit de jaren 50 en 60. Van woensdag tot en met zondag ben je vanaf 12:00 uur welkom bij dit eetcafé in Hoofddorp.
Interieur restaurant Nozem

Industrieel restaurant Hoofddorp 

De twintiger Jelle Hoenderdos stond in het restaurant van zijn ouders in Vijfhuizen. Hij rondde de Hotelschool af en opende in 2019 dit stoere eetcafé in een oud pand in Hoofddorp. Blikvanger is de metalen trap. De bakstenen muren, bistromeubels, rookglas lampen en open keuken zorgen voor een open sfeer. Het is dan ook een geliefde plek bij jongeren en wordt veel getipt op Instagram. En vergeet niet het heerlijke dakterras, waar je op een zomerse avond heerlijk kunt borrelen. 

Een heerlijke menukaart van eetcafé Hoofddorp 

Na een lange dag winkelen op zoek naar een lekker diner? Vis, vlees of vegetarisch, bij Nozem kun je altijd goed eten. Een heerlijke Chateaubriand, een tournedos, quesadilla’s, zeebaars of een beefburger. Het menu wisselt per seizoen. Kom je voor een lekkere borrel en ben je opzoek naar iets lekker erbij? Dan heeft Nozem keuze uit bijvoorbeeld nacho’s, bitterballen of kaasstengels.  

Interieur Nozem met op voorgrond beeld en grote tafel

Lekkere wijnen en bieren 

Voor alle wijn- en bierliefhebbers heeft Nozem een uitgebreide drankkaart. Er zijn veel verschillende tapbieren en ambachtelijke bieren. Ook voor wijnliefhebbers is er genoeg keus. Liever iets anders? Kies dan eens een van de Gin-Tonics, cocktails of een van de heerlijke whisky's. Voor de late uurtjes hangt de discobal alvast klaar!  

Ben jij in de buurt van Hoofddorp? Ga dan zeker even langs bij Nozem!  

Contact

Nozem
Concourslaan 26
2132 DK Hoofddorp
Nederland