Galerie Happy Art: kleurrijk, positief en laagdrempelig

Al ruim 20 jaar werken eigenaar Dirk Dol en kunstenaar Franz Bodner aan hun passie in Galerie Happy Art. Misschien heb je de kleurrijke sculpturen van Franz Bodner wel voorbij zien komen op verschillende plekken in de gemeente. Dit en nog veel meer positieve kunst en design vind je terug in de Hoofddorpse galerie met internationale namen. Kom jij een keer vrijblijvend langs?
Galerie van buiten, loods op een industrieterrein

Kunst moet je raken

Met een positieve insteek hopen Dirk en Franz de samenleving dichterbij kunst en cultuur te brengen. Kunst moet je raken en iets met je doen. Ingewikkelder hoeft het volgens hen niet te zijn. Het draait in Galerie Happy Art dan ook om positiviteit en laagdrempeligheid. Of je nou met of zonder aankoop de deur uitloopt; geïnspireerd zul je zeker zijn. Daar gaat het hier om.

Toonaangevende kunstenaars

Je kunt bij Galerie Happy Art terecht voor een uitgebreide kunst- en designcollectie met schilderijen, keramiek, buitenobjecten, lampen, sculpturen en meer. Kwaliteit is hierin belangrijk. Denk aan de indrukwekkende POP Art van de Braziliaanse Romero Britto, Borowski Glaskunst, Frank Warmerdam Fine Art, maar natuurlijk ook het kleurrijke en abstracte werk van Franz Bodner. Franz heeft een eigen atelier binnen de galerie waar hij zelfstandig en in opdracht werkt.

Met een wat kleiner budget ben je hier ook aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld de giftshop, waar je voor al een paar tientjes kunt slagen voor een origineel en vrolijk cadeau.

Glaskunst
Franz Bodner aan het werk
Kunst van Romero Britto

Exposities en gezellige borrels

Gedurende het jaar worden er meerdere exposities en gezellige borrels georganiseerd bij Galerie Happy Art. Houd de website, Facebook en nieuwsbrief in de gaten om erbij te zijn.

De deuren van de galerie zijn standaard geopend van donderdag tot en met zaterdag om vrij in te lopen. Op andere dagen ben je ook van harte welkom voor een bezoekje, maak dan wel even een afspraak zodat Dirk en Franz de koffie voor je klaar kunnen zetten. Parkeren kan gratis voor de deur.

Meer over Galerie Happy Art

Galerie Happy Art
Graftermeerstraat 20
2131 AC Hoofddorp
Nederland