Michael Sevenhuijsen, eigenaar van Klimpark21

Michael Sevenhuijsen is de eigenaar van Klimpark21, een prachtig outdoor klimpark waar je je grenzen kunt verleggen. Klimpark21 vind je in Nieuw-Vennep, in het gloednieuwe PARK21. Van klimmen en ziplinen tot archery tag (met pijl en boog schieten) en bubbelvoetbal: er valt genoeg te ontdekken in dit avontuurlijke outdoor park. Lees snel meer over het unieke concept van Michael en hoe hij met Klimpark21 is begonnen.
Michael Sevenhuijsen

Michael, wat is jouw link met Haarlemmermeer? 

Ik woon zelf in Nieuw-Vennep en ben hier 4 jaar geleden, in 2017, gestart met Klimpark21. Ik heb hier zelf een plan voor ingediend bij gemeente Haarlemmermeer. Het nieuwe PARK21, stond toen net in de kinderschoenen, dus dat kwam mooi uit. 
 

De gemeente was op zoek naar ondernemers die iets in de buitenlucht willen ondernemen. Een deel van PARK21 is namelijk specifiek bedoeld voor buitensport en recreatie. Nadat ik het plan voor Klimpark21 inleverde is het direct in een stroomversnelling gekomen en snel gerealiseerd. 
 

Wat valt er allemaal te beleven in Klimpark21? 

Je kunt hier klimmen op verschillende hoogtes. De klimroutes verschillen tussen de 1, 4, 7, en 10 meter hoog. Daarbij hebben we twee zipline-banen, van 110 en 130 meter. Ook kun je het spel archery tag spelen en hebben we er sinds dit jaar bubbelvoetbal bij. 
 

Iedereen is welkom, van 4 tot 84 jaar. Klimpark21 trekt mensen van alle leeftijden. Ook worden er hier veel kinderfeestjes vanaf 8 jaar georganiseerd. Dit vinden mensen heel leuk, want het is weer eens wat anders dan een standaard kinderfeestjes.  
 

Scholen komen ook bij ons langs. Bijvoorbeeld tijdens introductiedagen van het voortgezet onderwijs, vlak na de zomervakantie. Ook komen er vaak schoolklassen of bedrijven bij ons voor teambuilding uitjes. 

Klimpark 21 is de enige outdoor plek in Haarlemmermeer waar je echt uitdagende activiteiten kunt beleven.
Michael Sevenhuijsen
Klimpark21
Klim accesoires

Ik hoorde dat Klimpark21 ook vakantiekampen organiseert voor kinderen, kun je daar iets meer over vertellen? 

We zijn vorig jaar gestart met dagkampen. Dit betekent dat er dus geen overnachtingen zijn. Het is eigenlijk voortgekomen uit het idee van onze medewerkers die in Frankrijk of Spanje via grote organisaties ook meewerken aan kampen. Zoiets wilden wij nu ook in Nederland organiseren. Maar in het buitenland is dat wat gebruikelijker dan hier in Nederland. Daarom doen wij nu de verkorte versie in de vorm van dagkampen. 
 

De kampen zijn van 1 tot 4 dagen. Tijdens deze dagen zijn er veel activiteiten zoals klimmen, skateboarden, abseilen, noem maar op. Met goed weer gaan we suppen bij de Toolenburgerplas. Eigenlijk kom alles wat er te doen is in het park voorbij, maar dan een hele dag lang.  
 

Wat maakt jouw bedrijf uniek in Haarlemmermeer? 

Klimpark 21 is de enige outdoor plek in Haarlemmermeer waar je echt uitdagende activiteiten kunt beleven. Op hoogte klimmen zoals dat bij ons kan vind je nergens anders. 

Ik ben trots dat de gemeente een natuurpark aan wil leggen met PARK21. Meer groen en meer natuur is hard nodig.
Michael Sevenhuijsen

Waar ben jij trots op, als inwoner en ondernemer in Haarlemmermeer? 

Ik ben trots dat de gemeente een natuurpark aan wil leggen met PARK21. Meer groen en meer natuur is hard nodig.  
 

Waar ik ook trots op ben is dat we dit jaar een nieuwe tipi toren hebben gebouwd. We zijn continue bezig om Klimpark 21 aantrekkelijker en uitdagender te maken, en dat lukt ons aardig! 
 
Ik nodig iedereen uit om eens een middag te komen klimmen en ziplinen bij Klimpark21. Op onze website kun je meer lezen over de activiteiten die bij ons te doen zijn. Durf jij het avontuur aan te gaan? Je kunt direct online een plekje reserveren!