The Florian: Designhotel Schiphol in Hoofddorp

The Florian is creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en vooral: voor iedereen! Dit designhotel op Schiphol staat 24/7 voor jou als gast klaar!
Lobby hotel Florian met groene wenteltrap en bar en banken met mooie verlichting

Wees welkom voor een heerlijke nacht in het lifestyle hotel van Haarlemmermeer. Ook voor een lunch, een flexwerkplek, personal training in de gym of groepslessen, een vergaderruimte, een diner of een borrel aan de prachtige bar van The Florian, ben je hier aan het goede adres.  

Dutch Design hotel Schiphol 

The Florian is exclusief gericht op reizigers. The Florian is een volwaardig Nederlands designhotel met veel aandacht voor lifestyle. Bij de inrichting van het hotel is er gekozen voor tijdloze Nederlandse designklassiekers van onder andere Gerrit Rietveld, Hendrik Willem Gispen en Mart Visser. Comfortabel, kleurrijk en functioneel. 

Faciliteiten in lifestyle hotel Florian 

Voor ieder moment van de dag heeft The Florian geschikte faciliteiten! Een bruisend centraal atrium met veel zon en licht. Ook zijn er flexwerkplekken, kantoren en sportfaciliteiten. Verder kun je ‘s avonds genieten bij de bar en lounge in knusse zithoeken. Deze lounge is ook geschikt voor informele meetings of om te ontspannen. Vanuit het atrium is er een zicht op de open keuken. Onder leiding van chef Tom worden de mooiste gerechten bereid met lokale producten. In Restaurant Dine with Florian wordt er volgens de Dutch Cuisine principes gekookt met extra aandacht voor groenten en duurzaamheid. 

Interieur hotelkamer Florian met bed en oranje stoel aan tafeltje
Moderne receptie hotel Florian met design stoelen en tafels

Vervoer vanaf het hotel Hoofddorp & Schiphol 

The Florian is een centraal gelegen hotel. Op één minuut loopafstand is er een bushalte waar 24/7 bussen rijden naar luchthaven Schiphol. Je bent er in slechts 6 minuten. In hartje Amsterdam sta je in 30 minuten. Naast de bussen ben je ook binnen een korte tijd op het station van Hoofddorp of op de snelweg A4 of A9.  

Contact

The Florian
Kruisweg 609
2132 NA Hoofddorp
Nederland